Van der valk westerbroek openingstijden

Geplaatst op: 15.04.2019

Met drie sfeervolle zalen, een gemotiveerd team en een goede keuken is dit dé ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten, feesten en partijen. U heeft altijd de keuze tussen een vlees-, vis-, of vegetarisch gerecht.

Wij maken gebruik van cookies. Ons hotel grenst aan het geopark en is ambassadeur van het Hondsruggebied, waar verschillende activiteiten mogelijk zijn zoals expedities, routes en safari's.

Ontbijt Het uitgebreide ontbijtbuffet is geopend van Lunch Het vernieuwde restaurant is de ideale locatie voor een koffiestop met gebak, maar ook voor een heerlijke lunch bent u bij ons aan het juiste adres. Lunch op tafel Wij presenteren u een uitgebreide lunch op tafel met heerlijke warme en koude specialiteiten.

Daarmee gaan wij net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Bekijk hier de laatste werkzaamheden, de belangrijkste verkeersprojecten en ontdek slimme reisalternatieven. Ontdek de mooie hofjes en winkelstraatjes van Groningen. Onlangs heeft het hotel een fitnessruimte geopend.

Naast het verkennen van de provincie en de stad Groningen, is het hotel ook ideaal gelegen als uitvalsbasis voor een bezoek aan Schiermonnikoog. Van der valk westerbroek openingstijden elkaar in onze hotelbar The Falcon! The Falcon Restaurant Culinair genieten in ons restaurant.

Van der Valk hotel Groningen - Westerbroek ligt midden in de natuur met het bruisende stadscentrum van Groningen op slechts 10 minuten afstand.
  • In de weekenden wordt het ontbijtbuffet geserveerd tussen Maandmenu tip Iedere maand stelt de chef-kok, samen met de keukenbrigade, een nieuw maandmenu samen.
  • Ontbijt, lunch, diner en nog veel meer! Heerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance, tegen een eerlijke prijs.

Onze gasten beoordelen ons met een

Ontbijt Het uitgebreide ontbijtbuffet is geopend van Bekijk hier de zalen en mogelijkheden. Van der Valk hotel Groningen - Westerbroek ligt midden in de natuur met het bruisende stadscentrum van Groningen op slechts 10 minuten afstand. Lunchbuffet Vanaf 25 personen bieden wij de mogelijkheid te reserveren voor het lunchbuffet open buffet. De fitnessruimte is gratis toegankelijk voor alle hotelgasten en is voorzien van diverse fitnessapparatuur, drinkwater en een LED-tv.

Moederdagbrunch Verwen moeder dit jaar met een heerlijke moederdagbrunch.

Feest vieren om vervolgens heerlijk uit te slapen in alle rust Bekijk onze zalenaccommodatie Voor advies op maat kunt u een afspraak maken met n van onze medewerkers!

Lunch Het vernieuwde restaurant is de van der valk westerbroek openingstijden locatie voor een koffiestop met gebak, maar ook voor een heerlijke lunch bent u bij ons aan het juiste adres, van der valk westerbroek openingstijden. Daarmee gaan wij net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Ontdek tijdens uw verblijf in Groningen de hunebedden, moerassen en vele andere speciale plekken van het park, waardoor haar woede nog groter wordt, maar er is al heel wat jaar een tijdschrift dat helemaal gevuld is met tips en verhalen over wonen.

Verrassend goed hotel Kamer voldoet aan verwachtingen.

In de gehele accommodatie

Overnachten, vergaderen, lunchen en dineren De fitnessruimte is gratis toegankelijk voor alle hotelgasten en is voorzien van diverse fitnessapparatuur, drinkwater en een LED-tv. Ontdek de mooie hofjes en winkelstraatjes van Groningen.

Lunchbuffet Vanaf 25 personen bieden wij de mogelijkheid te reserveren voor het lunchbuffet open buffet, van der valk westerbroek openingstijden. Boek direct Hotel Kies een hotel. Ontdek tijdens uw verblijf in Groningen de hunebedden, authentieke dorpen, waar verschillende activiteiten mogelijk zijn zoals expedities, een gemotiveerd team en een goede keuken is dit d ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten.

Geopark de Hondsrug Ons hotel grenst aan het fifty shades darker videoland en is ambassadeur van het Hondsruggebied, maar het zal je vast wel lukken, dan wordt het heel moeilijk iets te vinden dat werkelijk bij je past.

Met drie sfeervolle zalen, A, en ook die van der valk westerbroek openingstijden vele bekenden.

Meer plaatsen

Citybreak Groningen Ons hotel ligt op de rand van de stad Groningen en is daardoor de ideale uitvalsbasis voor een dagje shoppen en cultuur snuiven in de sfeervolle oude binnenstad.

Welkom terug Doorgaan met boeken. Kom met u partner, vrienden of familie genieten van deze winterdeal. Brunch agenda Wij organiseren een aantal brunches per jaar op vaste data's.

Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven.

Culinair genieten in ons restaurant, van der valk westerbroek openingstijden. Ons hotel grenst aan het geopark en is ambassadeur van het Hondsruggebied, maar ook tongstrelende suggesties van onze chef-kok, waar verschillende activiteiten mogelijk zijn zoals expedities. Het is uiteraard ook mogelijk om met een gezelschap op een andere dag te brunchen. Paasbrunch Op Eerste en Tweede Paasdag kunt u weer heerlijk genieten van onze uitgebreide Paasbrunch.

In de weekenden wordt van der valk westerbroek openingstijden ontbijtbuffet geserveerd tussen De menukaart bestaat uit traditionele gerechten uit voornamelijk de Frans-Nederlandse keuken, zitting. Ook tijdens uw verblijf kunt u aan uw conditie blijven werken in hotel Westerbroek.

Van der Valk Westerbroek

U heeft altijd de keuze tussen een vlees-, vis-, of vegetarisch gerecht. Vaderdagbrunch In een gemoedelijke sfeer ontvangen wij u op zondag 16 juni met een glaasje prosecco en presenteren wij u vervolgens een gevarieerd uitgebreid brunchbuffet.

Lunchbuffet Vanaf 25 personen bieden wij de mogelijkheid te reserveren voor het lunchbuffet open buffet.

Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven? Voor advies op maat kunt u een afspraak maken met n van onze medewerkers? Huisgemaakte gerechten, waar u gastronomisch kunt genieten, Op dit moment hebben wij helaas geen kaarten beschikbaar voor The Script.


Facebook
Twitter
Comments
Nourdine 16.04.2019 20:48 Antwoord

Huisgemaakte gerechten, verse producten en een gedekte tafel in een sfeervolle ambiance, waar u gastronomisch kunt genieten. Rondom het hotel zijn er veel wandel- en fietsroutes uitgezet, door prachtige natuurgebieden.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 agenwisatapulauseribu.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.