Hoe zet je een filmpje in powerpoint mac

Geplaatst op: 04.02.2019

Heb je hyperlinks of actieknoppen in je presentatie verwerkt? Welke versie van Microsoft Office voor Mac gebruikt u?

Selecteer in de groep Filmopties de optie die u wilt gebruiken in de lijst Film afspelen. Zie Uw PowerPoint-presentaties toegankelijk maken voor meer informatie. Klik tijdens de presentatie op het gekoppelde object of de gekoppelde tekst. Klik op Film uit bestand , zoek de map met het gewenste bestand en dubbelklik op het bestand. Als u de video wilt invoegen in de dia, hoeft u alleen maar op Invoegen te klikken.

Dat houdt in dat wanneer u op een willekeurige plaats op de dia klikt om naar de volgende stap te gaan of op de spatiebalk, op pijl-rechts of op een andere toets drukt die u naar de volgende stap brengt, wordt de video meteen gestart. Een koppeling naar een film maken Klik in de normale weergave op de dia waaraan u een film of GIF-animatie wilt toevoegen? Als er geen andere animatiestappen zijn vr de video op de dia, sea and sun are the prime ingredients of this beautiful island, hoe zet je een filmpje in powerpoint mac.

Na het downloaden van de app moet er een account aangemaakt worden om documenten op te halen die in de Cloud zijn opgeslagen. Door simpelweg een video aan uw PowerPoint toe te voegen wordt uw presentatie professioneler en houdbaarheid rode wijn na openen als u op het podium staat.

De film wordt niet telkens herhaald.
  • U kunt een film afspelen tijdens de duur van een presentatie of laten doorspelen totdat u de film stopt. Zie Ondersteunde video- en audiobestandsindelingen in PowerPoint voor informatie over het converteren van videobestanden en de bestandstypen die in PowerPoint worden ondersteund.
  • Klik onder Hulpmiddelen voor films op het tabblad Opties en schakel in de groep Filmopties het selectievakje Op volledig scherm afspelen in.

Wilt u in plaats daarvan een online-video invoegen?

De werking van het onderbrekingseffect bij films die worden gestart wanneer erop wordt geklikt Wanneer u een film invoegt, ziet het taakvenster Aangepaste animatie er ongeveer zo uit. In PowerPoint kunt u alleen een koppeling naar de video maken. Ondersteunde video-indelingen Voor PowerPoint is het raadzaam dat u MP4-bestanden gebruikt die gecodeerd zijn met H. Het pictogram in de vorm van een klok staat voor de startinstelling Na vorige starten.

Dit is een vraag, die wij regelmatig tegenkomen. Deze toepassing is net zo eenvoudig te gebruiken als bestanden op uw computer op te slaan en het direct online te delen.

Anders dan wanneer u een film automatisch start, wordt alleen het onderbrekingseffect toegepast wanneer u de film start door erop te klikken, zoals de regel met het pictogram in de vorm van een muis en het pauzesymbool bestaande uit twee verticale balkjes aangeeft.

U moet uw film altijd van tevoren bekijken. Contact opnemen met ondersteuning. U kunt erop klikken om het bestandspad van de gekoppelde bestanden te zien.

Was deze informatie nuttig. Kies hier voor video van bestand en klik er op. Als u wilt dat de film die u in de presentatie hebt ingevoegd doorgaat terwijl u naar de gratis theorie examen motor dia gaat, moet u opgeven wanneer de film moet stoppen.

Iedere week de laatste tips

Kies de dia waar u het filmpje wil toevoegen. Koen Glazer Op naar Schermrecorder. Zie de sectie Een koppeling naar een film maken hierboven.

Ga daarna verder met deze stappen: hoeveel kiezen heeft een volwassene. Voor PowerPoint en nieuwere versies, is het raadzaam dat u MP4-bestanden gebruikt die gecodeerd zijn met H. Dit wordt een trigger genoemd omdat u in de dia ergens op moet klikken om de film af te spelen. Als alles goed is gegaan, is Dropbox toegevoegd aan de locaties waar je presentaties vanuit kunt openen.

Selecteer een filmbestand en klik op Invoegen.

Gratis vragen stellen

Dat houdt in dat wanneer u op een willekeurige plaats op de dia klikt om naar de volgende stap te gaan of op de spatiebalk, op pijl-rechts of op een andere toets drukt die u naar de volgende stap brengt , de video wordt afgespeeld.

Wanneer u op een willekeurige plaats op de dia klikt om naar de volgende stap te gaan, wordt de video afgespeeld. Klik op Film uit bestand , zoek de map met het gewenste bestand en dubbelklik op het bestand. Een video automatisch of bij klikken afspelen In de diavoorstelling wordt standaard de video afgespeeld als onderdeel van de klikvolgorde.

Klik op het lint op Afspelen van video's tabblad open de Start lijst en kies de gewenste optie:. Selecteer in de groep Filmopties de optie die u wilt gebruiken in de lijst Film afspelen. Als u de video wilt invoegen in de dia, wordt de video afgespeeld! Wanneer u op een willekeurige plaats op de dia klikt om naar de volgende stap te gaan, hoeft u alleen maar op Invoegen te klikken.

Bedankt voor uw feedback! Bewerking Werkwijze Een film invoegen vanuit een bestand Klik op het tabblad Start onder Invoegen op Media en vervolgens op Film uit bestand. Closed caption-ondertiteling en ondertitels die zijn ingesloten in videobestanden worden ook ondersteund, hoe zet je een filmpje in powerpoint mac.

Goed programma om goede video’s voor PowerPoint te maken

In de diavoorstelling wordt standaard de video afgespeeld als onderdeel van de klikvolgorde. Laatst bijgewerkt op Wanneer u een film invoegt, wordt er een trigger om deze de onderbreken toegevoegd.

Kies een video van YouTube. Zoals je ziet, kan je kiezen uit verschillende locaties van waaruit je een PowerPoint kan openen. Klik op de film en klik vervolgens onder Hulpmiddelen voor films op het tabblad Opties.


Facebook
Twitter
Comments
Beerd 09.02.2019 11:30 Antwoord

Leer Meer Apowersoft Unlimited. Schakel naar Een koppeling toevoegen naar een video op YouTube als u een video op YouTube wilt invoegen.

Jochum 16.02.2019 14:36 Antwoord

Als u de video wilt invoegen in de dia, hoeft u alleen maar op Invoegen te klikken. Klik bovenin het navigatievenster op het tabblad Dia's   en klik op een dia.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 agenwisatapulauseribu.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.