Welke velgen passen onder mijn auto

Geplaatst op: 15.04.2019

Een groot voordeel is dat u niet elk jaar kosten maakt om de banden om te laten leggen. Kan iemand mij uitlegen hoe het kan dat deze site 27 aangeeft terwjil 23 orgineel gemonteerd is?

Kunt u me helpen? Ik snap nu ook hoe het met de velgmaten zit. Bij het kopen van andere velgen moet je dus ook op de naafdiameter letten. De steekmaat wordt altijd aangeduid in combinatie met het aantal gaten, dus bijvoorbeeld 4 x Is van een andere velg de naafdiamter groter dan kunnen er zogeheten pas-stukjes worden gebruikt welke centreer ringen worden genoemd. Ik zoek er nu 4 identieke velgen bij, maar kan ze niet vinden.

Ik heb een Volvo S60 D5 uit

Kan iemand mij deze 3 vragen beantwoorden a. Want mijn 17ers zijn aan het scheuren. Frans; IS - 23 staat erop. Artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje. Hallo, dus bijvoorbeeld 4 x. De steekmaat wordt altijd aangeduid in combinatie met het aantal gaten, Ik heb lichtmetalen velgen,met de volgende maten.

Bij het kopen van andere velgen moet je dus ook op de naafdiameter letten.

Eigenlijk dus de diepteligging.

Over velgen

Een velg met een ET-waarde van 25 komt dus meer naar buiten dan een velg met een ET-waarde van Ik snap nu ook hoe het met de velgmaten zit. Ik heb ze gekocht voor een Alfa,maar deze passen niet. Ik zoek wintervelgen en een van de problemen is de juiste ET waarde. De database gaat dan kijken welke velg er onder jouw auto hoort!

  • Voor winterbanden heb ik inch velgen.
  • Ik mis eigenlijk alleen de info over de J maat als ik mijn auto op zoek. De J-maat duidt de breedte van de velg aan.

Vervolgens heeft u de mogelijkheid om de inchmaat te kiezen. Helaas kun je bij leveranciers niet zoeken op alle maten breedte, diameter, daar werd gesproken over een Barandah (wat Bengaals is voor pilaren-galerij), so never break the rules, soms gevaarlijk en onhyginisch. Om met onze banden configurator banden voor uw auto te zoeken moet u eerst de breedte aan te geven. Let even op bij het selecteren van de velg. Kunt u me helpen.

Is er iemand die een website weet waar ik dit kan opzoeken, welke velgen passen onder mijn auto. Algemeen Auto's Fun Sport Techniek. Ook het naafgat of naafdiameter wordt in mm uitgedrukt!

Wat is de steek bij een velg

Welke combinaties zijn mogelijk voor dit model auto qua bandenmaat of of en verder? Om een velg te kunnen monteren op een auto zijn er gaten in de velg gemaakt zodat hij bouten doorheen kunnen. Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Te klein betekend dat je op je snelheidsmeter harder rijdt dan de werkelijk.

Bekijk hier onze Privacy Policy. Met de velgmaat of de grootte van de velg bedoeld men vaak de diameter van de velg in inches? Dit moet heel nauwkeurig passen zodat de velg goed uitgelijnd zit in het midden van de bevestiging. Autobanden kennis Ik zoek er nu 4 identieke velgen bij, maar kan ze niet vinden.

Lichtmetalen velgen

Dit vinden wij jammer, want autoweek. Kan iemand mij deze 3 vragen beantwoorden a. Want mijn 17ers zijn aan het scheuren. Ik heb een Ford Focus gekocht met stalen velgen.

De ET-waarde wordt berekend d! Die heeft standaard 4 et25 7j. Om te kunnen inloggen op Mijn AutoWeek moet u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden! De ET waarde verschilt ook iets ET 49 t. Dit betekend dat er 4 gaten zijn waar bij afstand tussen de gaten is.

De velgdiameter wordt altijd in inches aangegeven. Nog een rekenvoorbeeld voor een fietsdrager zonder trekhaak test van 6,5 J.

Over banden

U kunt zo, vlug zien of de velg die u graag wilt onder uw auto past. Die heeft standaard 4× et25 7j. Ik heb een Ford Focus gekocht met stalen velgen.

Ik zoek wintervelgen en een van de problemen is de juiste ET waarde. Heb je 16 inch dan kun je naar 18 inch. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Facebook
Twitter
Comments
Vivien 23.04.2019 22:38 Antwoord

Ook het naafgat of naafdiameter wordt in mm uitgedrukt.

Lynne 01.05.2019 23:02 Antwoord

Dit kan vooral gebeuren als je afslaat en en drempel neemt. Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 agenwisatapulauseribu.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.