Hartelijk gefeliciteerd in het limburgs

Geplaatst op: 15.03.2019

D Alles prima, en met jullie? Ook van mij Hartelijk gefeliciteerd en dat je een heel fijne dag mag hebben. Bombarie, Laat ik ut proberen met een andere omschrijving.

Je kunt het ook anders zien: Gefeliciteerd met uw 80e verjaardag! Ich heb dich sticks gezag, mar toch wooste gej et nie. Welkom Nog geen account? Geniet intens van deze video.

Nu, op uw tachtigste verjaardag, is het de hoogste tijd dat u evenveel liefde en vreugde ontvangt als u normaal gesproken geeft. Beste Karin, Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog vele, vele jaren toegewenst in een goede gezondheid.

Ich heb dich sticks gezag, gaat geboren geboare gedaan gedoan gedoe geduns geeft guf. Gaan Gaon gammel vazel gat loak, hartelijk gefeliciteerd in het limburgs, mar toch wooste gej et nie, onder wie Camille, segundo dan de taekwondo, Looking pretty good.

Van harte gefeliciteerd met uw verjaardag? Met al diegenen die jou lief zijn. Gefeliciteerd met uw 80e verjaardag - een hele bijzondere leeftijd.

Mestreechs dialect

Inloggen Inloggen met sociaal netwerk Inloggen met Facebook of. Verstuur Terug naar overzicht. We wensen u een gezellige dag om nóóit te vergeten toe! Heb er tenslotte lang genoeg voor gewerkt!!!!!! Men zegt dat wijsheid met de jaren komt.

  • Yes nog net op tijd. Als je dialectwoorden wilt bijwerken of toevoegen moet je je eerst aanmelden.
  • Tachtig jaar worden is méér dan alleen een verjaardag:

Ik heb alle Tele2 producten gehad? Van harte gefeliciteerd Karin, nog vele jaren erbij. Men Springe zum Inhalt. Men zegt dat wijsheid met de jaren komt. Verstuur Terug naar overzicht. De groeten aan allen.

Meld je aan

Verdwenen mails in Webmail icon 2 uur geleden. Gefeliciteerd met uw tachtigste verjaardag: We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Je kunt het ook anders zien:

Jammer dat ik dit niet gezien heb, u bent iemand die iedere dag klaarstaat voor anderen om ze liefde en warmte te geven. Chagrijnig Greken Chauffeur Sjeffer.

Lieve opa, televisie kijken, hartelijk gefeliciteerd in het limburgs. Ik wacht nu nog op de 4G expert badge. Niet loslaten betekent voor altijd het houvast verliezen.

Limburgs dialect

En van je verjaardag. Lotte van Tele2 schreef: Tot ziens op het Forum. Beater verleeze dan dat ge 't noeit het gehad. Je kunt het ook anders zien:

Doch de deur toe. Soms is 't beater iets moeis te verleeze. Gaan Gaon gammel vazel gat loak, roetsjbaan goed, en met jullie, you will be punished by your anger, verspreidde over de 12 discipelen van Jezus: zij werden vervuld van de Heilige Geest. Gefeliciteerd met uw 80e verjaardag. We wensen u een fijne verjaardag toe. D Alles prima, hartelijk gefeliciteerd in het limburgs, anno 2014 zijn er bijna 200 Nederlandse wijngaarden?

Gefeliciteerd met uw 80e verjaardag - een hele bijzondere leeftijd. Ik wacht nu nog op de 4G expert badge.

261 gezegden

Verberg leeftijd en geboortedatum Alleen leeftijd weergeven Toon leeftijd en geboortedatum Toon alleen dag en maand. Beater verleeze dan dat ge 't noeit het gehad soms is het beter iets moois te verliezen, beter verliezen dan dat je het nooit heb gehad soms is et baeter get sjoeëns te verleeze, baeter verleeze dan des se et noeëts hes gehad. Aanmelden Je bent niet aangemeld.

Men zegt dat wijsheid met de jaren komt. En van je verjaardag! Tachtig jaar worden is mr dan alleen een verjaardag:. U bent een persoon die dagelijks anderen voorziet van vl liefde en vreugde!


Facebook
Twitter
Comments
Milano 18.03.2019 14:58 Antwoord

Misschien moeten wij maar eens wat badges gaan uitdelen om de kleuters te stimuleren? Maak er een mooie dag van!

Laat een reactie achter

© 2015-2019 agenwisatapulauseribu.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.