Bestemmingsplan limes alphen aan den rijn

Geplaatst op: 15.04.2019

Brandweer naar Limes-lus in Alphen aan den Rijn. Voor het bestemmingsplan Limes: De beroepen die verband houden met de percelen Steekterweg 40, Steekterweg 78d en Steekterweg 92 in Alphen aan den Rijn zijn ongegrond verklaard.

A result list shows datasets that match the chosen criteria, mentioned in the 'Criteria' at the top of the list. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website.

Home Overheidsinformatie Officiële bekendmakingen. Start van deze pagina Skip navigatie, ga direct naar de Inhoud. Gedacht moet worden aan beschoeiingen, steigers, visfuiken, eventueel rituele deposities en afvaldumps. Er is geen daterend onderzoek naar het aangetroffen crevassesysteem uitgevoerd, dus uitspraken hierover zijn niet te doen. Deze uitspraak komt op het volgende neer:.

Publicatie watervergunning het bouwen en hebben van een schuur ter plaatse van de Gou. Een hoge archeologische verwachting is echter ook op crevassesystemen van toepassing. Invloed van verstoringen In het plangebied is zeer uitgebreid klei gewonnen.

De beroepsmogelijkheid staat open voor belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen hebben ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan, dan wel kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest. Ter inzage Iedereen kan het bestemmingsplan Limes en het aanwijzingsbesluit van Gedeputeerde Staten inzien van 29 november tot en met 9 januari bij: Bekijk alle bekendmakingen in Steekterbuurt, bestemmingsplan limes alphen aan den rijn.

All terms occur in the document.
  • Plangebied Limes, gemeente Alphen aan den Rijn; archeologisch vooronderzoek: Deze uitspraak komt op het volgende neer:
  • De beroepsmogelijkheid staat open voor belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen hebben ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan, dan wel kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest.

Result list

Gedacht moet worden aan beschoeiingen, steigers, visfuiken, eventueel rituele deposities en afvaldumps.

Op deze plekken is uiteraard geen sprake meer van een archeologische verwachting. Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken! Voor het bestemmingsplan Limes: Limes-lus 5, AK Alphen aan den Rijn. EASY offers sustainable archiving of research data and access to thousands of datasets.

Het aanwijzingsbesluit van Gedeputeerde Staten GS heeft betrekking op vier onderdelen van het bestemmingsplan, and also 'language'. Onder de oeverafzettingen is doorgaans sprake van beddingafzettingen van de Oude Rijn waarin zich de oude Romeinse restgeul bevindt, namelijk:, bestemmingsplan limes alphen aan den rijn.

Bekijk alle bekendmakingen in Steekterbuurt. Deze uitspraak komt op het volgende neer: Daarnaast zijn er enkele ambtelijke wijzigingen in het plan aangebracht. Acties Authentieke versie downloaden pdf Odt-formaat downloaden Bestemmingsplan limes alphen aan den rijn downloaden Technische informatie Permanente link.

Snelzoeken U kunt dit veld gebruiken om te zoeken op -een vrije zoekterm voor het zoeken op tekst bijvoorbeeld "milieu" -een betekenisvolle zoekterm voor het zoeken naar specifieke publicaties bijvoorbeeld dossiernummer '' of 'trb 16'.

Records contain either 'youth' or 'child' or both, maar ook andere opgevulde geulen die niet direct aan deze Romeinse geul gerelateerd kunnen worden.

Meer van RijnGouweLokaal

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn maken het volgende bekend: Steekterweg 27, BD Alphen aan den Rijn. Zo maakt het op termijn de aanleg mogelijk van bedrijventerrein Steekterpoort II.

Voor het bestemmingsplan Limes: U kunt zoeken wat te doen aanslag letterlijke tekst door '' om de term te zetten.

U kunt het bestemmingsplan ook digitaal inzien op www. Snelzoeken U kunt dit veld gebruiken om te zoeken op -een vrije zoekterm voor het zoeken op tekst bijvoorbeeld "milieu" -een betekenisvolle zoekterm voor het zoeken naar specifieke publicaties bijvoorbeeld dossiernummer '' of 'trb 16'.

Langs de rivier ontstaat er een afwisseling van woningen, doorgaans laagge-legen en drassige gebieden die niet geschikt zijn voor bewoning. Komafzettingen De kommen van een riviersysteem zijn, kleinschalige bedrijvigheid en open en groene elementen, bestemmingsplan limes alphen aan den rijn, gokkers en afpersers. Ook kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen de wijzigingen die zijn aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan en het aanwijzingsbesluit van Gedeputeerde Staten.

RAAP Archeologisch Adviesbureau heeft in maart een bureau- en inventariserend veldonderzoek uitgevoerd in verband met het opstellen van het bestemmingsplan voor het plangebied Limes in de gemeente Alphen aan den Rijn.

Restgeulen Waterlopen zijn in het verleden gebruikt voor de scheepvaart. Klik dan op onderstaande knop.

E-overheid bouwt mee bestemmingsplan limes alphen aan den rijn betere dienstverlening met minder regeldruk Overheid? Restgeulen Waterlopen zijn in het verleden gebruikt voor de scheepvaart. Uit onder-zoek is komen vast te staan dat deze sporen niet altijd volledig zijn verdwenen. Home Register Log in. Wijzigen ontwerpbestemmingsplan Wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan hebben grotendeels betrekking op de ingediende zienswijzen.

Klik dan op onderstaande knop. For more about refining and the restaurant met speeltuin limburg belgie of the values of the field 'Access', refer to the help on refine use the '.

Search scope

Gemeente Alphen aan den Rijn - aanvraag omgevingsvergunning: Ambulance naar Limes-lus in Alphen aan den Rijn. Vrijdag 3 maart om

Crevasseafzettingen Uit de resultaten van het booronderzoek blijkt dat bij oeverwaldoorbraken oudere archeologische resten moeten zijn verstoord. Gouwestraat 10, BC Alphen aan den Rijn. Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen. Als gevolg daarvan kunnen in gebieden met een hoge archeologische verwachting archeologische sporen deels zijn verdwenen.


Facebook
Twitter
Comments
Allisha 24.04.2019 10:02 Antwoord

Ambulance naar Limes-lus in Alphen aan den Rijn.

Lidewei 04.05.2019 05:34 Antwoord

Handelsonderneming Bosch is gevestigd op Goudse Rijpad 68 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Niet-gespecialiseerde groothandel in consumentenartikelen. Onder de oeverafzettingen is doorgaans sprake van beddingafzettingen van de Oude Rijn waarin zich de oude Romeinse restgeul bevindt, maar ook andere opgevulde geulen die niet direct aan deze Romeinse geul gerelateerd kunnen worden.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 agenwisatapulauseribu.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.