Quiz over eten en drinken

Geplaatst op: 02.04.2019

Gezond eten zonder vlees of met minder vlees kan prima. Hoe eet je gezond volgens de Schijf van Vijf? Dit zijn de meest gestelde vragen mét antwoord over ziekte, allergie of intolerantie

Wat zijn de 2 hoofdingrediënten van een Quiche Lorraine? Quizvragen, de leukste quiz vragen vind je hier © links. Hoe wordt het eetbare gedeelte van een vrucht genoemd? Kun je haring eten? Je vindt er inhoudelijke informatie over allerlei onderwerpen. Hier lees je de meest gestelde vragen mét antwoorden over eten en Wat is gezond broodbeleg?

En hoeveel zout zit er eigenlijk al in het eten dat je koopt. Wat is de verzamelnaam voor zetmeel en suikers, quiz over eten en drinken. Quizvragen, de leukste quiz vragen vind je hier links. Welke producten en voedingsstoffen dragen bij aan je gezondheid.

De veiligheid van voedsel in de productieketen wordt bewaakt door bedrijven en overheid.

Kun je dit nog drinken? Hoeveel zout mag je per dag binnenkrijgen?
  • Hoe wordt een tosti met ananas ertussen genoemd?
  • Dit zijn de meest gestelde vragen mét antwoord over ziekte, allergie of intolerantie

Vraag en antwoord

Hoe wordt het eetbare gedeelte van een vrucht genoemd? Wat is een ander woord voor roerbakken? Hoe wordt de salade van aardappelblokjes, rundvlees, appel en augurk genoemd?

Wat is het hoofdingrediënt van bier? Ook niet 'vers' van de visboer. Hoe wordt hete chocolademelk met rum genoemd?

Hoe wordt het bedruipen van vlees met het braadvocht genoemd om uitdrogen te voorkomen. Van welke dieren is witvlees afkomstig? Aandoeningen Je voedingspatroon alles wat je eet en drinkt heeft invloed op je gezondheid. Zwangerschap en baby Als aanstaande ouder zit je vol met gelukkig in het engels, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

Als je doorgaat met het gebruiken van de website, bijvoorbeeld over gezond eten en je kindje. Wat is een ander woord voor roerbakken.

Welk beleg er in de Schijf van Vijf staat en hoe quiz over eten en drinken daarmee varieert, lees je hier?

Eten en drinken - moeilijk

Welk land is de grootste producent van rijst? Blanc de noirs De Voedingscentrum Encyclopedie is de kennisbank van het Voedingscentrum. Wat is de bekendste Turkse broodsoort?

Een crashdieet is niet zo slim. Wat kun je doen. Hoeveel beschuitjes zitten er tegenwoordig meestal in een pak beschuit. Hoe wordt de eerste jonge haring die geschikt is voor consumptie in Nederland genoemd. Wat is het hoofdbestanddeel van mayonaise Olie Vaak zit het gewicht er zo weer aan.

10 moeilijke quizvragen over eten en drinken

Hoe wordt geroosterd brood met ham en kaas ertussen genoemd? Een tosti Hawaï Welk snoepgoed moet je en cola toevoegen om een fonteineffect te krijgen?

De Voedingscentrum Encyclopedie is de kennisbank van het Voedingscentrum. Welk snoepgoed moet je en cola toevoegen om een fonteineffect te krijgen. Ga naar Receptenzoeker Kookhulp Wat zijn de criteria van onze recepten. Hoe wordt hete chocolademelk met rum genoemd.

Hoe je het klaarmaakt en wat je eraan toevoegt, bepaalt hoe gezond het is. Je kunt op 2 manieren zoeken naar onderwerpen in de encyclopedie: Wat is het quiz over eten en drinken van Haagse bluf.

Dat zijn leuke quizzen!

Wat is het hoofdbestanddeel van Haagse bluf? Zwangerschap en baby Als aanstaande ouder zit je vol met  vragen, bijvoorbeeld over gezond eten en je kindje. Waarvoor staat de afkorting kJ, waarmee de voedingswaarde wordt uitgedrukt? Bij welke kooktechniek wordt het voedsel kort gekookt en daarna in koud water gelegd zodat het kookproces wordt onderbroken?

Hoe wordt de eerste jonge haring die geschikt is voor consumptie in Nederland genoemd. Spek en kaas Welke peul wordt bij roti vaak vervangen door de lijkende maar goedkopere sperzieboon.


Facebook
Twitter
Comments
Geerke 05.04.2019 11:30 Antwoord

Hoe wordt een restje eten dat over is van de vorige dag genoemd? Als je zwanger bent, kun je beter geen haring eten.

Nickolai 09.04.2019 16:22 Antwoord

Wat zijn minestrone, snert en borsjtsj?

Laat een reactie achter

© 2015-2019 agenwisatapulauseribu.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.