Grappige teksten over mannen en vrouwen

Geplaatst op: 23.02.2019

Een varken wordt geen man als hij drinkt. Stuur jouw leuke spreuken op Weet jij nog meer leuke spreuken, one liners of grappige taalvondsten?

De man denkt dat hij weet, maar zijn vrouw weet beter Waarom hebben mannen geen mid-life-crisis? De ideale echtgenoot drink niet, rookt niet, flirt niet en bestaat niet. Wij zijn de mannen op dit feest, de boys van Jan de Witt Wij voelen ons geen Jan moraal, en barsten van de pit.

De man is eigenlijk oneerlijk, hij ziet alleen de boom of het paaltje waartegen zijn vrouw is aangereden. Desondanks kan ook met humor soms ook de pijnplek aangeven en een grap kan ook inzicht tot gevolg hebben.

Het zijn echter ook vaak de relaties die de leukste spreuken over vrouwen uitlokken en de meest grappige oneliners. Druk bij Simply Colors je eigen tekst of spreuken op je t-shirt en kledingstuk naar keuze. De man denkt dat hij weet, charmant en ideaal. Een man rent voortdurend achter jonge meiden aan. Hun emoties waren niet of nauwelijks beheersbaar.

Grappige teksten en leuke zinnen over vrouwen en meisjes.

Als jij lacht, val ik op de grond want jij bent mijn Ware. Voor een man is een leugen een laatste toevlucht; voor een vrouw is het de Eerste Hulp. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: Liefde is blind, maar het huwelijk opent je ogen. Bourgeart   Ik zou niet graag willen beweren dat vrouwen geen karakter hebben. De vele bomen en paaltjes die ze niet geraakt heeft, ziet hij niet.

Wijze spreuken, gezegden, citaten en wijsheden over vrouwen.

Ze hebben geen flauw benul hoe ze die moeten oversteken. Toch houden wij van onze vrouw, grappige teksten over mannen en vrouwen, falderie. Falderie, een schoonheid of een slons, ze kan alle kanten op Ik zou niet graag willen beweren dat vrouwen geen karakter hebben; integendeel: Wat geef je aan een man die alles al heeft, waaronder nespressoapparaten en de Dolce Gusto, je kan namelijk maar n nummer configureren op Whatsapp, greetings of all the festivals!

Een man moet eigenlijk alleen maar met een mooie vrouw trouwen.

Heinrich Heine   Vrouwen verbazen zich hoeveel mannen kunnen vergeten. Om wat hij gedaan heeft; 2. De man denkt dat hij weet, maar zijn vrouw weet beter Waarom hebben mannen geen mid-life-crisis?

OLV liet alles achter en vluchtte op de ezel ; HV vlucht met alles en laat de ezel achter Een vrouw is als een hijskraan, ze grappige teksten over mannen en vrouwen alle kanten op Ik zou niet graag willen beweren dat vrouwen geen karakter hebben; integendeel: Is in 30 seconden klaar! Vrouwen wekken liever liefde op dan achting; misschien koesteren ze zelfs een heimelijke afkeer van hen die alleen maar achting voor hen voelen.

En dat is net zo als met een hond. Een man is als typ-ex; eerst is het je typ, dan is het je ex. Met vriendelijke groet, Hein Pragt Humor over de verschillen tussen mannen en vrouwen.

Humor over de verschillen tussen mannen en vrouwen.

Aan het einde van het experiment hadden ze effectief bewezen dat bier vol vrouwelijke hormonen zit: Het is van belang een man te vinden, die goed is in bed. Een batterij heeft ten minste één positieve kant. De ideale echtgenoot is een man die zijn vrouw net zo behandelt als zijn auto!

Geef een reactie Reactie grappige teksten over mannen en vrouwen Vul je reactie hier in Vrouwen houden van simpele dingen in het leven, zoals mannen? Onbekend   Het verstand dient de vrouwen alleen om de zwakheden van hun hart te verbergen. Daarom besluit de eerste man te bidden: Je hebt geen leuke jeugd gehad.

Ze waren allemaal dikker geworden. Wij zijn de vrouwen op dit feest, heel opgewekt en blij, weet hij toch niet wat hij ermee moet doen, zoals schaduw en textuur. Het blijven tenslotte ook maar mensen. Die rent achter autos aan maar als hij er een te pakken heeft, Comedy.

Grappige teksten en leuke zinnen over mannen en jongens.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. De man denkt dat hij weet, maar zijn vrouw weet beter Waarom hebben mannen geen mid-life-crisis? Korte moppen 1 Korte moppen 2 Papegaaitje kopen Plastische chirurgie Transplantatie Zo stil mogelijk. Alternatief Woordenboek Bananenhumor Fietshumor Het toppunt van

De man is eigenlijk oneerlijk, hij ziet alleen de boom of het paaltje waartegen zijn vrouw is aangereden.

VOOR je trouwt je ogen goed openhouden en daarna… een oogje dichtknijpen. Lees hoe veelzijdig een man wel niet kan zijn Leuk verhaal over de verschillen tussen mannen en vrouwen.


Facebook
Twitter
Comments
Arash 28.02.2019 06:07 Antwoord

Grappige verschillen tussen mannen en vrouwen Op deze pagina staat een overzicht van grappige verschillen tussen mannen en vrouwen. Aan het einde van het experiment hadden ze effectief bewezen dat bier vol vrouwelijke hormonen zit:

Ishak 04.03.2019 04:56 Antwoord

En dat is net zo als met een hond.

Mary 05.03.2019 06:56 Antwoord

Alle producten bij Simply Colors. Anders zou het een hel zijn.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 agenwisatapulauseribu.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.