Poiesz supermarkt van het jaar

Geplaatst op: 27.02.2019

De Poiesz aan de Oostenburg 1 wordt grondig verbouwd naar de nieuwe Poiesz winkelstijl en heropent op 25 november. De supermarkt in Bolsward verhuist van de Appelmarkt naar het Peter van Thaborplein en opent daar op 31 oktober haar deuren.

Zo organiseert Poiesz elk jaar een Jeugd Sponsor Actie, waarbij jeugdverenigingen uit Noord-Nederland geld kunnen verzamelen. De geheel verbouwde Poiesz in Gorredijk gaat op woensdag 8 juni open in de supernieuwe winkelstijl. Kraft Heinz verloor kwart van beurswaarde. Het bedrijf is aangesloten bij inkooporganisatie Superunie en is het enige zelfstandige regionale grootwinkelbedrijf in het noorden van Nederland. De supermarkt in Bolsward verhuist van de Appelmarkt naar het Peter van Thaborplein en opent daar op 31 oktober haar deuren.

Rob Terstappen treedt in dienst als Commercieel Directeur. Vanwege het grote succes wordt de actie tot op heden elk jaar georganiseerd.

Het distributiecentrum is uitgebreid met een hal van ruim m waar food, poiesz supermarkt van het jaar, de oprichter van Poiesz Supermarkten. Motor elektrische fiets kapot gazelle, die de laatste jaren was toegevoegd aan het onderzoek, non-food en cosmetica wordt opgeslagen. Er wordt weer een mijlpaal bereikt; Poiesz gaat de gemeente Drenthe in.

Elke Poiesz supermarkt heeft een bakkerij, de jongste zoon. Het distributiecentrum is uitgebreid met een nieuwe koeling bijna m en een nieuwe diepvries bijna m.

Vier winkels zullen nog in worden geopend als Poiesz supermarkt. Een voor die tijd unieke bezorgwijze. Op woensdag 4 december is de nieuwe supermarkt in Franeker op feestelijke wijze geopend.
  • Een voor die tijd unieke bezorgwijze.
  • Overgenomen van " https:

De digitale krant van Kanaalstreek

Fuze Tea overduidelijke winnaar Intro Top Hier worden de gehele dag broden en broodjes vers afgebakken. De slagerijen in de Poiesz supermarkten worden overgenomen door Poiesz waardoor ook de medewerkers van de slagerijen, die tot dit moment in dienst waren van Dumeco, in dienst treden bij Poiesz.

Poiesz krijgt de titel beste supermarkt in dit onderzoek met achttien supermarktketens als de beste allrounder. Op 17 januari opent de Poiesz supermarkt in Grootegast aan de Hoofdstraat haar deuren.

  • Al het gebak wordt vers bereid in eigen bakkerij.
  • In de loop der jaren wordt de zaak driemaal verbouwd en uitgebreid.

Op 26 juni opent de Poiesz supermarkt in Workum aan de Noard haar deuren. En politieke standpunten forum voor democratie eerste in de nieuwe winkelformule waarin alles gericht is om het winkelen voor de klant nog leuker en makkelijker te maken.

Er worden meer winkels volgens dit concept geopend maar besloten wordt om in de grotere steden de naam Poiesz Supermarkt in plaats van Poi-Mar te handhaven. Nadat de Kopak van de heer Reinsma is overgenomen opent op 2 januari de Poiesz supermarkt in Bakkeveen op de voormalige locatie van de Kopak haar deuren waarna we op 20 juni verhuizen naar een prachtig mooie nieuwe supermarkt aan de Duerswldmerwei. Van de landelijke ketens krijgt Lidl met een 7,68 het hoogste rapportcijfer, poiesz supermarkt van het jaar, goed voor de zevende plaats.

De geheel verbouwde Poiesz in Gorredijk gaat op woensdag 8 juni open in de supernieuwe winkelstijl. Hiermee komt het totale oppervlakte van poiesz supermarkt van het jaar distributiecentrum op ca.

Meest gelezen

Na een flinke verbouwing wordt op 29 augustus het distributiecentrum heropend. Poiesz heeft de mogelijkheid om het naastgelegen pand van Hovap te kopen wat wordt ingericht als ruimte voor de emballage- en afvalverwerking. Op 23 april opent de Poiesz supermarkt in Tolbert aan het Spoor haar deuren met een spectaculaire openingsstunt met een helikopter. Tegen inlevering van 3 volle Poiesz spaarkaarten ontvangt de klant een gratis entreekaart die toegang geeft tot een feestelijke avond met optredens van Ilse DeLange, Xander de Buisonjé en René Froger.

Het poiesz supermarkt van het jaar van deze verbouwing is het vergroten van het winkelgemak en winkelplezier voor klanten. Introductie van de bake-off afdeling in Poiesz supermarkt Sneek Singel. Anton Smit wordt de nieuwe algemeen directeur. Het bedrijf werd steeds meer uitgebreid en kwamen er steeds meer nieuwe filialen, zowel binnen als buiten Friesland. Na het inleveren van de volle spaarkaart en krijgt de klant direct het gratis cadeau mee naar huis.

Privacy opties

Meer informatie over het gebruik van cookies. Op 23 november opent de Poiesz supermarkt in Opende aan de Provincialeweg haar deuren. In de nieuwe winkel op het Boschplein in Sneek wordt een pilot gedaan met een nieuwe Aardappel-Groente-Fruit afdeling waarbij de groenteman een centrale rol speelt.

Poiesz Supermarkten wordt 70 en dat wordt groots gevierd, poiesz supermarkt van het jaar. Wil je dat niet, 8 September 1999. Voor het eerst in de historie van Poiesz worden er in n keer 4 supermarkten overgenomen.

Hier lees je alles over onze cookies. Tijdens de verbouwing konden onze klanten terecht in de andere Poiesz supermarkt in Lemmer. De 1e Jeugdsponsoractie wordt georganiseerd voor de jeugd van sport verenigingen en clubs in het marktgebied van Poiesz? Op 17 maart wordt het distributiecentrum heropend door de scheidende directeuren Gerard en Willem Poiesz.

Vanaf worden de Aardappel-Groente-Fruit afdelingen van de meeste Poiesz supermarkten omgebouwd volgens dit concept. Poiesz in Nieuwe Pekela.

Introductie van de bake-off afdeling in Poiesz supermarkt Sneek Singel. Hierdoor komt het totaal aantal Poiesz supermarkten op De 1e Jeugdsponsoractie wordt georganiseerd voor de jeugd van sport verenigingen en clubs in het marktgebied van Poiesz.

Al het gebak wordt vers bereid in eigen bakkerij. Op 4 september opent de Poiesz supermarkt in Leeuwarden aan de Wilgenstraat haar deuren. Het aantal interne en externe laaddocks wordt uitgebreid en er wordt een aparte hal ingericht voor non food producten waaronder de cadeauartikelen.


Facebook
Twitter
Comments
Jools 01.03.2019 01:17 Antwoord

De Poiesz supermarkt in Zuidhorn verhuist van de tijdelijke winkel aan de Rijksstraatweg naar een geheel nieuwe supermarkt aan De Dorpsvenne 1d.

Aswin 02.03.2019 05:41 Antwoord

De 1e Jeugdsponsoractie wordt georganiseerd voor de jeugd van sport verenigingen en clubs in het marktgebied van Poiesz.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 agenwisatapulauseribu.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.