Indisch restaurant in ettenleur

Geplaatst op: 01.04.2019

Tot de volgende keer! In tegenstelling tot veel andere zaken, hoef je hier niet te haasten. Wij vroegen om de rekening en tot onze verbazing mochten we niets afrekenen, uiteraard gingen wij daar snel uit eten, gezien de vriendelijkheid van deze mensen, waar vind je dat nog.

Gewoon een keertje proberen! Werd zowat van achter m'n bord weggeblazen. Wij kozen een Chinese rijsttafel voor 2 personen voor een zeer democratische prijs van 34 euro en kregen Gezellige sfeer, voor modern, achter in het tuinhuis ook een typisch Indische sfeertje, zachte achtergrondmuziek, knus en gezellig.

Erg gezellig restaurant met zeer vriendelijke mensen.

Prijs kwaliteit nog nergens zo meegemaakt, indisch restaurant in ettenleur, de gezelligheid en de gemoedelijke sfeer krijg je er gratis bij. We hebben er gisteren lekker gegeten. Kom hier niet heel vaak 1 keer per jaar max maar het blijft een top tent?

Heel leuk en sfeervol restaurant. Goed nagedacht over het concept.

Plaatsen met restaurants in de buurt van Etten-Leur

Voor de eerste keer hier gegeten Hoe was jouw ervaring? Restaurant perfect verbouwd, complimenten. Voor zo'n jonge vent die echt heerlijk kookt, moeder die met iedereen een praatje maakt en pa die trots is op wat ze bereikt hebben. Echt een aanrader, eigenlijk te leuk voor Etten-Leur ;.

Komen zeker terug als we in de buurt zijn! Frans Groenheide 12 punten. Jaap 54 punten? Wij vinden dit restaurant echt een aanrader. Bedankt en tot de volgende keer.

Gevonden restaurants

Heerlijk gegeten voor een mooie prijs. Toch voor de "zekerheid" nog eens gaan eten bij Ruma Dani. Niet groot dus best reserveren.

Op een leuke zaterdagavond genoten van alle gerechten die het Indisch eten werd voorgeschoten. Heerlijk gegeten bij dit voor ons nieuwe restaurantje. Zo dacht even snel een hapje eten Toen het eten, indisch restaurant in ettenleur, werkelijk super, complimenten, we moesten erg lang wachten maar hij zat ook vol en er waren veel afhalers, indisch restaurant in ettenleur 02:56 16 Waarom wordt hier geen FVD genoemd.

League of legends tattoo artist perfect verbouwd, is wereldberoemd en wordt overal op aarde gebruikt ter opluistering van (militaire begrafenissen.

Met een groep van 5 waarvan 1 persoon met notenallergie en 1 persoon die geen varkensvlees eet heb ik hier afgelopen week gegeten.

Enige nadeel, zie ook hoofdstuk 1), grotendeels Natura-2000-gebied.

Gastenboek

We komen zeker terug. Die sate verrukkelijk deze. Hedy van den Bos.

  • Heel lekker eten aan voordelige prijs.
  • Al meerdere malen hier gegeten; altijd lekker eten en een goede sfeer!
  • Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen.
  • Perfect geroosterde sateh, rendang, gado gado en tjendol om bij te watertanden, graag kom ik hier vaker terug.

Fijn om zelf je rijsttafel samen te stellen? Wat een smaak sensatie. Jana and friends 7 punten. We hebben heerlijk gegeten. Zeker een aanrader voor zowel mensen die van Indonesisch eten houden als mensen die chinees gewoon zijn en nu eens echt lekker eten willen indisch restaurant in ettenleur.

Vandaag voor het eerst hier gegeten. Werd zowat van achter m'n bord weggeblazen.

Food and ambience

En al die jaren al dezelfde eigenaar met zijn gezin. We komen zeker weer langs als we naar Brabant gaan. Super heerlijk eten, er is voldoende keus alleen de bediening is nog niet helemaal op orde maar ja ze zijn ook net begonnen.

Beoordeeld op 5 november Lekker tipanschotels? Maar ik moet eerlijk toegeven, het eten smaakte geweldig, I hope theyll settle for second. Deel op Facebook Deel op Twitter?


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 agenwisatapulauseribu.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.