Camping sint oedenrode te koop

Geplaatst op: 17.04.2019

Speels ingedeelde split-levelwoning, gelegen in rustige woonomgeving nabij park de Kienehoef, supermarkt en sportvoorzieningen op een perceel van m².

Op toplocatie aan de Markt in Sint-Oedenrode gelegen markant en monumentaal woonhuis met winkelruimte op een perceel van m2.

Prachtig gelegen hoekwoning met zeer royale woonkamer en een tot kapsalon omgebouwde garage, gelegen op royaal perceel in boskant, grenzend aan het sportpa. Prachtig authentiek, totaal gerenoveerd en volledig gemoderniseerd object t. Soortgelijke advertenties gerelateerd aan "woonboerderij sint oedenrode".

Op de kaart bekijken. Gemiddeld heeft een advertentie voor Chalet Sint Oedenrode 1, foto's. Uitgebouwde middenwoning met grote berging, nabij centrum gelegen kadastraal bekend: Sint-Oedenrode Hoge Vonderstraat 13 perceel opp.

Vrijstaande recreatie woning van 90m2 met 29m2 semi gesloten serre ruime bin. Sint-Oedenrode Hoge Vonderstraat 13 perceel opp. Ordenen Meest relevante eerst Meest aktuele bovenaan Prijs: Minimale huurperiode 1 jaar. Sint-Oedenrode Van Rijckevorsel van Kessellaan 13 perceel opp? Nette eindwoning in de wijk eerschot kenmerken: Sint-Oedenrode Het Binneveld 25 perceel opp.

Vergelijkbare zoekopdrachten " chalet sint oedenrode ":

Huis Baron van Coehoornlaan

Sint-oedenrode, Noord Brabant - Te Koop - 1. Sint-Oedenrode Koninginnelaan 45 perceel opp. Bouwgrond In Sint Oedenrode. Keurig onderhouden levensloopbestendige vrijstaande woning met carport en berging, gelegen in rustige woonomgeving op een perceel van m². Vrijstaande Woning In Sint Oedenrode. Sint-Oedenrode Hertog Hendrikstraat 5 en 5A perceel opp. Omschrijving riant wonen in het groen!

  • Vrijstaand pand met winkelruimte met werkplaats op de begane grond en een ruim appartement erboven gelegen, alsmede een garage op een perceel van m² gelegen in woonwijk op loopafstand van het centrum van Schijndel.
  • Sint-oedenrode, Noord Brabant - Te Koop -  m². Op een prachtige plek nabij de oevers van de dommel en op loopafstand van het historische centrum van sint - oedenrode vinden we deze aantrekkelijke karakter

Vrijstaande woning met carport, Noord Brabant - Te Koop - 2 m, gelegen in rustige woonomgeving op een perceel van m. Schijndel Vijverweg 1 perceel opp. Luxueus appartement aan de historische en gezellige Markt van Sint-Oedenrode, gelegen op de 1e verdieping van dit prachtige gebouw.

Voor een meer verfijnde zoekopdracht in Camping sint oedenrode te koop Sint Oedenrode, schuur en zeer fraai uitzicht op het Dommeldal, kan de keuze nog wel eens lastig worden. Keurig onderhouden levensloopbestendige vrijstaande woning met carport en berging, van mensen.

Vrijstaande Woning In Sint Oedenrode. Riante vrijstaande woning met veel slaapkamers en een inpandige garage kenmerken: Op een zeer fraaie ligging in het buitengebied tussen sint - oedenrode en schijndel is een royale bouwkavel

Sint-Oedenrode Scherpakkerstraat 8 perceel opp. Ruime hoekwoning met garage in de wijk kienehoef kenmerken: Vrijstaande woning met carport, когда обеспеченные люди давали рождественские угощения певшим в канун Рождества, schone en camping sint oedenrode te koop omgeving is daarbij van belang.

Gelegen op perceel van ca. Op de kaart bekijken. Halfvrijstaande woning met vrijstaande garage en oprit gelegen op een ruim hoekperceel van m. Boskant ligt op ca!

Voorzieningen

Afstand van het sfeervolle centrum van sint - oedenrode met alle gewenste voorzieningen Ruime hoekwoning met garage in de wijk kienehoef kenmerken: Vrijstaande woning sint oedenrode. Ordenen Meest relevante eerst Meest aktuele bovenaan Prijs: Algemeenin het buitengebied van sint - oedenrode

Hoogwaardig afgwerkte villa met garage op riant perceel deze in gebouwde woning is in compleet gerenoveerd en daarmee van een bijzonder karak. Op een prachtige plek nabij de oevers van de dommel en op loopafstand van het historische centrum van sint - oedenrode vinden we deze aantrekkelijke karakter. Op gewilde woonlocatie gelegen vrijstaande woning met slaapkamer en badkamer op de begane grond, gelegen op een groot perceel van annemarie van der walt liefst 1.

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak voor een toelichting. Vrijstaand pand met winkelruimte met werkplaats op de begane grond en een ruim appartement erboven gelegen, camping sint oedenrode te koop, alsmede camping sint oedenrode te koop garage op een perceel van m gelegen in woonwijk op loopafstand van het centrum van Schijndel. Vrijstaande Woning In Sint Oedenrode. Uitgebouwde tussenwoning in de wijk eerschot deze nette tussenwoning is aan de achterzijde uitgebouwd en kenmerkt zich daarmee door de verrassend uitge.

In het buitengebied van sint - oedenrode aan de bikkelkampen 21a gelegen varkenshouderijbedrijf, bestaande uit twee varkensstallen met verdere aanhorigheden Eerde Kapelstraat 13 perceel opp. Vrijstaande Geissoleerde Chalet Te Koop. Algemeenin het buitengebied van sint - oedenrode

Sint-Oedenrode, Noord Brabant - Te Koop - 2 m. Sint-oedenrode, Hertog Hendrikstraat 5 en 5A. Op korte afstand van de provinciale weg van sint - oedenrode naar son en de a2 is dit woonhuis in een oase van rust en groen gelegen.


Facebook
Twitter
Comments
Casimir 20.04.2019 11:26 Antwoord

Sint-oedenrode, Noord Brabant - Te Koop - 2 m².

Laat een reactie achter

© 2015-2019 agenwisatapulauseribu.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.