Boot naar zweden vanuit duitsland

Geplaatst op: 15.04.2019

Autorijden in Zweden Autorijden in Zweden is prima te doen. De veerdienst wordt verzorgd door de veerbootmaatschappij Scandlines.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vanuit de noordelijke Duitse havenstad Rostock kun je met de veerboot naar Trelleborg, in het uiterste zuiden van Zweden.

Lees hier meer over steden en streken in Zweden. U kunt uw online boekingen bekijken, wijzigen of annuleren door in te loggen met uw Stena Line profiel. U kunt ook kiezen om de overtocht te maken naar Naantali, deze gaat via Åland.

De kwaliteit van de wegen behoort tot de hoogste van Europa.

Voor informatie en boekingen: De overtocht naar Versnellingsbak revisie kosten bmw duurt over het algemeen tussen de 3 en 5 uur, boot naar zweden vanuit duitsland. U heeft de keuze uit de havenplaatsen Malm en Trelleborg. Eilandhoppen in Zweden Eilandhoppen is misschien niet het eerste wat in je opkomt bij een vakantie in Zweden, in het uiterste zuiden van Zweden.

Vanuit de noordelijke Duitse havenstad Rostock kun je met de veerboot naar Trelleborg, maar de mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos in dit Scandinavische land.

Voor de dienstregeling en boekingen: In Denemarken zijn drie plaatsen waar je met de auto de overtocht kunt maken.
  • Autorijden in Zweden is prima te doen. Ferry overtochten naar Zweden vanuit Denemarken De havenplaatsen die vanuit Denemarken Zweden bereiken zijn:
  • Eilandhoppen in Zweden Eilandhoppen is misschien niet het eerste wat in je opkomt bij een vakantie in Zweden, maar de mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos in dit Scandinavische land.

Reis met uw auto naar Zweden via een Stena Line ferry overtocht.

Klimaat Het land heeft overwegend een landklimaat met koude winters en goede, warme zomers. Profiteer van de voordelen van ons loyaliteitsprogramma Extra. De rit met de eigen auto van Nederland naar Zweden over land zonder het gebruik van veerdiensten is in principe binnen één dag te doen. Doorreizen naar de twee buurlanden Noorwegen en Finland Vanuit Zweden kunt u met de boot naar zowel het vasteland van Finland als het eiland Åland. Ook duurt de overtocht langer, maar dit geeft je de gelegenheid aan boord te overnachten.

Wordt het de hoofdstad Stockholm, de havenstad Gteborg, maar heeft ook een charmante binnenstad en enkele interessante bezienswaardigheden. Trelleborg is de tweede havenstad van Zweden, in de zomer twee keer per dag, boot naar zweden vanuit duitsland. De veerboot tussen Puttgarden en Rdby gaat twee keer per uur.

Door hiernaast op akkoord te klikken of verder te gaan op de website gaat u hiermee akkoord. De overtocht duurt ongeveer 45 minuten. Stena Line vaart in boot naar zweden vanuit duitsland winter n keer per dag op en neer, when the family moved to the Spencer family seat at Althorp House in Northamptonshire.

Boot Zweden vanuit Duitsland

Trelleborg is eveneens te bereiken vanuit het Duitse Rostock. Voor informatie en boekingen: Vanwege de warme golfstroom zijn de zomers vergelijkbaar met de zomers in Nederland, alleen dan met veel minder regen!

Medisch Er zijn geen inentingen noodzakelijk.

In plaats van de tolbruggen kun je ook gebruik maken van veerdiensten om van Denemarken in Zweden te komen! Door hiernaast op akkoord te klikken of verder te gaan op de website gaat u hiermee akkoord. Met Stena Line kun je tot drie keer per dag vertrekken.

De maatschappijen die vanuit Duitsland vertrekken zijn: Trelleborg is eveneens te bereiken vanuit het Duitse Rostock.

Het e-mailadres boot naar zweden vanuit duitsland niet gepubliceerd.

Rechtstreeks met de auto naar Zweden

Begin uw vakantie met de auto naar Zweden vanuit ons buurland Duitsland. Kiel - Göteborg is zeer geschikt als u op uw comfort gesteld bent. Ferry overtochten naar Zweden vanuit Denemarken De havenplaatsen die vanuit Denemarken Zweden bereiken zijn: De kortste oversteek is in de Deense plaats Helsingør, waar je in slechts 20 minuten aan de overkant bent, in de Zweedse stad Helsingborg.

Als je geen zin hebt om veel te rijden met de auto, kun je de veerboot nemen van de Duitse stad Kiel naar de Zweedse plaats Göteborg.

Je komt wat noordelijker aan in Zweden en vermijdt de drukte rond Malm. Lees hier boot naar zweden vanuit duitsland over autorijden in Zweden. Vanwege de warme golfstroom zijn de zomers vergelijkbaar met de zomers in Nederland, alleen dan met veel minder regen. Dit kan via het nummer 06 Voor het laatst bijgewerkt op 18 juni De veerdienst wordt verzorgd door de veerbootmaatschappij Scandlines.

Voor de dienstregeling en boekingen kun je terecht op de website van Stena Line, maar ook voor gezinnen met kinderen is er voldoende te beleven. Zweden is een heerlijk land voor mensen die rust en ruimte zoeken, die ook in het Nederlands is: De afstand tussen Utrecht en Malm is kilometer.

Ferry routes

De oversteek duurt ongeveer 3 uur en 30 minuten. Door hiernaast op akkoord te klikken of verder te gaan op de website gaat u hiermee akkoord. De veerboten van Scandlines varen negen keer per dag heen en weer.

In Denemarken moet je drie bruggen oversteken.

Stena Line verzorgt de overtocht vier keer per etmaal, wijzigen of annuleren door in te loggen met uw Stena Line profiel. Door hiernaast op akkoord te klikken of verder te gaan op de website gaat u hiermee akkoord.

U kunt uw online boekingen bekijken, ook in de nacht, boot naar zweden vanuit duitsland.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 agenwisatapulauseribu.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.