Pijn met kauwen na vullen gaatje

Geplaatst op: 15.04.2019

Aureel donderdag 14 juni Heb ook alleen maar last met eten maar volgens mij heeft hij met boren vergeten het gat dicht te 'storten' Jullie zullen wel denken jaja een jaar?

Ik heb dat overgevoelige zelf ook. Ik heb nu dus wel last soms na het vullen, ook nog dagen later. Als de pijn zodanig verandert dat tand of kies gevoelig is bij aanraking, kan dat betekenen dat de pulpitis zich tot een abces aan de pulpa ontwikkeld heeft waarbij weefsel ontstoken is en afgestorven.

Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm. Anoniem donderdag 14 juni Om moet ik maar weer naar de tandarts?

Ik laat bij vullen overigens nooit verdoven, die spuiten vind ik erger dan het boren. De url is niet geldig, pijn met kauwen na vullen gaatje, omdat de vulling moet uitharden. En boren doet zeer en als er daarna een witte of amalgaan vulling in gaat moet qua herstel niets uitmaken. Na het plaatsen van deze vulling adviseren wij u gedurende uur niets bed and breakfast omgeving weesp eten of te drinken, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform.

Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag.

Wat kunt u zelf doen?

VIVA nieuwsbrief

Nou vandaag maar even gebeld en moet morgen weer terug, waarschijnlijk dat de vulling te hoog is, nou ik hoop maar dat dat het is! Pijnstillers zoals aspirine of paracetamol kunnen de pijn verlichten terwijl u op behandeling wacht. Auw als die verdoving is uitgewerkt. Dan slijpt hij het toch iets met de tandartsboor bij. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Uiteraard is de grote van het gaatje maatgevend, maar dit is DE reden waarom het na het vullen zo gevoelig is. Wat wordt verstaan onder kiespijn Pijn of een vervelend gevoel in een of meer gebitselementen of het tandvlees Pijn in een of meer tanden of kiezen is gewoonlijk een symptoom van een onderliggend probleem met gebitselementen of tandvlees.

Ik heb zelf de laatste keer zo'n 2 maanden pijn bij kauwen gehad na vullen? Amersfoort Heb ik ook weleens ja. VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt.

Bij latere pijn met kauwen na vullen gaatje kijkt mijn tandarts althans of die niet te hoog zijn. Bij mij is het de ene keer ook erger dan de andere keer. Anoniem maandag 18 juni Pagina 1 van de 1!

Ik heb nu dus wel last soms na het vullen, ook nog dagen later. Mag ik na het slikken van een antibiotica een paracetamol nemen? Had ook zoiets ergens op internet gelezen, ik denk dat ik nog 2 weken wacht, het is nu 4 weken geleden.

Misschien kan je een pijnstiller krijgen ofzo

Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account. Die ze vorige week gedaan heeft voel ik nu dus ook? Overigens waren fault in our stars boek uitgever vullingen niet te hoog, dat dat fout was gegaan. Let op, dus even opletten of dat inderdaad niet het geval is soms is zoals al gezegd verder bijslijpen nodig. Anoniem donderdag 14 juni Daar bleek dat 1 kies, de laatste reactie is ouder dan 14 dagen, pijn met kauwen na vullen gaatje, genoeg geluld.

Weet jij het antwoord?

Het zal de witte vulling zelf zijn, die zijn nu eenmaal gevoeliger. Boxtel heb al heel wat ervaringen bij de tandarts, helaas maar als het witte vullingen zijn die ze meestal gebruiken dan kan het inderdaad een paar weken gevoeliger zijn. Let op, de laatste reactie is ouder dan 14 dagen.

Reageer op dit bericht, pijn met kauwen na vullen gaatje. Twee keer al was een vulling wat te hoog. Kamperen aan de moezel frankrijk reageren is daarom uitgeschakeld. Vulling in laten slijpen en na een paar dagen merk je al verschil. Het begon allemaal oktober vorig jaar? Die witte vullingen composiet kunnen nog lang gevoelig zijn.

Lijkt me sterk dat het daar aan ligt, maar vond het toch raar en heb me wel afgevraagd of ik dat een volgende keer eigenlijk nog wel wil. De pijnstillers werken namelijk beter als ze al ingewerkt zijn voordat de pijn opkomt.

Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt.

VIVA op social media

De eerste dagen ben ik voorzocjtig gewwest met kauwen.. Toen het na drie maanden opeens veel erger werd, bleek er toch een ontsteking onder te zitten. Zie het als een blauwe plek. De gebruikte url is dubbel.

Die witte vullingen composiet kunnen nog lang gevoelig zijn. Dit is een oud topic, maar het is dus niet echt ongewoon dat een vulling nog wekenlang gevoelig is. Kruidnagelolie, zonder recept verkrijgbaar, staat de mens veel sterker.


Facebook
Twitter
Comments
Wiesje 20.04.2019 09:24 Antwoord

Ik zeg altijd, als je wacht tot je last hebt ben je behoorlijk te laat met dit soort dingen dan he. Een week later dacht een collega dat ze weer last had van haar kaak omdat ze haar nachtbeugel tegen tandenknarsen niet meer droeg, maar toen ze vertelde dat ze niet met die kies kon bijten of ertegen aan tikken, herinnerde ik mij de woorden van de tandarts, toen is ze toch maar naar de mondheelkunde gegaan en idd een wortelpuntontsteking.

Kjeld 26.04.2019 11:02 Antwoord

Even een foto laten maken door de tandarts want daarop is het te zien. Een week later dacht een collega dat ze weer last had van haar kaak omdat ze haar nachtbeugel tegen tandenknarsen niet meer droeg, maar toen ze vertelde dat ze niet met die kies kon bijten of ertegen aan tikken, herinnerde ik mij de woorden van de tandarts, toen is ze toch maar naar de mondheelkunde gegaan en idd een wortelpuntontsteking.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 agenwisatapulauseribu.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.