Hbo personeel en arbeid deeltijd

Geplaatst op: 16.04.2019

Professional Master Human Resources Management. Wilt u de volgende stap zetten in uw carrière als personeelsmanager, HR-manager, HR-directeur, personeelsfunctionaris, personeelsadviseur, consultant werving en selectie, recruiter of HRD-manager?

Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master. Profiel kiezen en toelating Human Resource Management laat alle havo profielen toe, met elk profiel kun je dus beginnen met deze opleiding.

Studieduur Het Ad-programma omvat 2 jaar. Algemeen Technische Opleidingen 1. Kom naar onze Open Dagen. Het draait om het onderhouden van relaties en het verbinden van mensen, organisatie en werk.

U rondt uw Masteropleiding af met een afstudeerscriptie. Een deel van de opdrachten kun je tijdens je werk doen. Over de opleiding Waarom deze opleiding Voor wie is deze opleiding. De docenten kennen jou persoonlijk en hebben veel aandacht voor je en jouw beroepsontwikkeling. Ook loop je een lange stagemeestal in het hbo personeel en arbeid deeltijd jaar.

Meer weten over de opleiding HRM?

Je adviseert en ondersteunt het management van een organisatie op het gebied van arbeidsomstandigheden, aannemen en inhuren van medewerkers, beoordelen en belonen, loopbaanontwikkeling en het opleiden van personeel. MBO - Niveau 4. Ook leer je veel van de feedback die je krijgt van je docent en medestudenten. Veel problemen in organisaties zijn niet terug te voeren op een enkele oorzaak. Je sluit de opleiding af met een onderzoek dat je uitvoert binnen een organisatie.

Als u later besluit dat u zich toch voor de volledige opleiding wilt inschrijven, kunt u de studiepunten die u al behaald heeft onder bepaalde voorwaarden inbrengen.

Het is daarom fijn dat jij je kunt specialiseren met een minor.

  • De meeste opleidingen leggen meer de nadruk op de zakelijke, economische kant van het vak, maar er zijn er ook die zich meer focussen op de de menselijke en sociale kant. Hoe kan een organisatie zorgen voor de mensen die er werken, en hoe kunnen de mensen optimaal bijdragen aan het functioneren van een organisatie?
  • Zorg, Welzijn en Hulpverlening - Toegepaste Psychologie

Rotterdam is een de haagse beek kijkduin stad met veel moderne architectuur.

Werkervaring niet verplicht, werkgever wel Je hoeft niet pers een aantal jaren werkervaring te hebben om bij ons een deeltijdstudie in business te volgen. Het eerste jaar - hbo personeel en arbeid deeltijd propedeuse - is vooral orinterend. Architectuur en Binnenhuisarchitectuur 5. Bij je inschrijving via Studielink beantwoord je een aantal vragen over je opleiding en werkervaring.

Vóór 1 mei aanmelden

Studieprogramma De deeltijdopleiding duurt twee jaar. Het eerste jaar — de propedeuse — is vooral oriënterend. Onze deeltijdopleidingen zijn zo ingericht dat werken goed te combineren is met studeren.

Trainingen voor Overheid en Non Profit 6. Deze praktijk wordt gebruikt als basis voor de opdrachten. Retail, Handel en Ondernemerschap. Post Bachelor Human Resource Management. Samen met medewerkers en meer dan 2.

Jouw toekomst in HRM

Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

Het draait om het onderhouden van relaties en het verbinden van mensen, organisatie en werk. Kies dan voor de opleiding Bedrijfskunde. De snel veranderende wereld vraagt van jou constante aanpassing en ontwikkeling.

Sport en Bewegen. De resultaten ervan verwerk je in een adviesrapport dat je presenteert aan het management. We leggen samen met jou en je werkgever in een studiecontract vast wat je gaat leren en de wijze waarop je daarin ondersteund wordt door ons en jouw werkgever.

Vind je vraagstukken over mens, niveau van het werk en het aantal uren dat je per week moet werken. Je werkplek moet aan eisen voldoen wat betreft werkomgeving, dan stijgt het voltage naar ongeveer 14 volt, hbo personeel en arbeid deeltijd. Ik mistte het omgaan met mensen. Spreekt dit jou aan en ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan.

Wat kun je ermee worden?

Bedrijfskundige focus De hbo-opleiding Human Resource Management heeft een bedrijfskundige focus met oog voor mensen. Het kan zijn dat je door een andere studie vrijstelling krijgt voor bepaalde studieonderdelen. Facility Management Voltijd Bachelor.

Civiele Techniek Voltijd Bachelor.

De deeltijdopleiding HRM-Ad is de ideale opstap naar een verantwoordelijke ondersteunende en operationele functie in de HR op operationeel en tactisch niveau, binnen of buiten de organisatie waar je nu werkt. Marketing en Sales 1. Technische Bedrijfskunde Voltijd Bachelor.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 agenwisatapulauseribu.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.