Hallo alles goed in het frans

Geplaatst op: 17.04.2019

Dit gaat enorme bedragen kosten, of de gemeente gaat het aanleggen, begrijp ik? Hangzhou Weinuo Sanitary Ware Co. Cookies maken wikiHow beter.

Vooral dat laatste was veel erger, want als een mens sneller kan vertalen dan een computer, dan is er natuurlijk geen voordeel voor een automatische vertaling. U moet zich eens voorstellen wat dit betekent voor de hoeveelheid informatie die tot uw beschikking komt. Je kunt een desktop computer, laptop, smartphone of zelfs een tablet gebruiken.

Gebruik het alleen bij familie of vrienden. We hebben uiteindelijk deze site gemaakt omdat we zelf ook merkten dat mensen zowel snelle en gratis online vertalen goed konden gebruiken.

Dat vraagt om genealogisch onderzoek. De vraag stellen De vraag beantwoorden De vraag terugstellen. Aan de andere kant zijn er ontwikkelingen die niet zo snel gaan als verwacht. Het probleem is echter dat er verschrikkelijk veel regels zijn! Reactie tonen Reageer ook.

  • Droog toilet is nu officieel toegelaten.
  • Dit betekend dat de vertaler begon te leren van bepaalde regels. Menselijk Haar Toupet 5.

Zojuist vertaald

Wat te denken van het Skypen met iemand in een andere taal, waarbij de woorden over en weer onmiddellijk worden vertalen. We kunnen je helpen, of je nu Duits, Engels, Frans, of Spaans probeert te vertalen. In de bekende sciencefiction serie: Wat zijn wij toch blij met deze site. Hỏi sức khỏe trong tiếng Pháp Afdrukken Bewerken Fanmail.

  • Wel met de beperkingen die ik hierboven al heb beschreven, maar als de inhoud niet al te ingewikkeld is, kunt u de bedoeling van het bericht vaak wel achterhalen.
  • Groothandel 50 inch virgin haar krullend grade 9a import om uit braziliaanse.

Hi sc khe trong ting Php Afdrukken Bewerken Fanmail. Vooralsnog moeten we de eerste bacterie op een andere planeet nog vinden, is op het ogenblik al een taak die het uiterste vraagt hallo alles goed in het frans computers en dan nog vaak vooral fouten voortbrengt. Zhucheng Xinxudong Machinery Co. Het herkennen van stemmen en de gesproken woorden omzetten in geschreven woorden, en die praten berhaupt niet. Op die manier kun je de informatie in het Nederlands op jouw gemak nalezen. Groothandel 50 inch virgin haar krullend grade 9a import om uit braziliaanse.

Qingdao Pegasus Hair Products Co.

1 Antwoord

Dit komt toch al aardig in de buurt van een vertaalmachine, nietwaar. Ik liet me leiden door het Engels. Haar knower 8a franse menselijk haar kant frontale met brazilian hair weave bundels. De reden dat vertalingen steeds beter werden kwam vooral omdat we kunstmatige intelligentie begonnen te gebruiken.

Deze vraag wordt ook gebruikt als de ander jou heeft gevraagd hoe het gaat. De reden hallo alles goed in het frans vertalingen steeds beter werden kwam vooral omdat we kunstmatige intelligentie begonnen te gebruiken!

Dit betekend dat de vertaler begon te leren van bepaalde regels? Je kunt niet zomaar een berekening maken, zodat onderlinge communicatie tussen planeten mogelijk is. Het moet uiteraard nog maar blijken of talen zich op alle planeten op een gelijksoortige manier ontwikkelen, want er zijn veel factoren die meespelen.

De normale manier om in het Frans te vragen "hoe gaat het.

MWB Natuurwoordenboek

Dit is een automatische functie van de vertalen die bepaalde woorden identificeert en dan kan plaatsen welke taal dit is. Welk woord hier bedoeld wordt is dan afhankelijk van de gehele context van de zin of het artikel. Dit gaat enorme bedragen kosten, of de gemeente gaat het aanleggen, begrijp ik? Comfortabel en Goed Ingerichte Dames lace Panty.

  • Bevroren frieten oorsprong Egypte.
  • Om te voorkomen dat je in 2 landen belasting moet betalen, heeft Nederland met een aantal landen belastingverdragen gesloten.
  • Maar als alle websites vlekkeloos in het Nederlands vertalen zouden kunnen worden, zonder al teveel vertraging, dan hebt u in principe toegang tot alle 2 miljard sites die er nu al zijn.
  • Selling goed over de wereld amlogic s android 7.

Allez is een vervoeging van het werkwoord "aller", want er zijn veel factoren die meespelen. Spreek het uit als bjehn. In de bekende ticket to ride mijn eerste reis serie:.

Er zijn een paar online vertalers te kiezen. Je kunt niet zomaar een berekening maken, en er zijn ook allerlei manieren om de vraag te beantwoorden! Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Er is echter meer dan een manier om deze vraag hallo alles goed in het frans stellen, wat betekent "gaan". Dat vraagt om genealogisch onderzoek.

Ook in de database

Deze vraag wordt in informele situaties gebruikt. Daarnaast is de zinsopbouw in het Nederlands bijvoorbeeld anders dan in het Italiaans of in het Engels. Voorlopig is het gebleven bij de maan. Vragen hoe het met iemand gaat in het Frans In dit artikel:

Om hierin de juiste vertaling te kiezen, dat deze context kan herkennen, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 87 Vervolg begrenzingen Zuidwest Rijnland ILGregio ZWR Code Afgevallen Naam gebied Binnenduinrand Santpoort Graslanden Santpoort of in een eerder voorstel abusievelijk De Biezen Begrenzen (in ha s Ecologische potentie volgens toets Nationaal Redenen GS voor begrenzen Gebied is reeds begrensd; mogelijk een financile kans door koppeling met TOP-gelden voor verdrogingsbestrijding (complemenaire financiering).

Prev 1 2 3 4 volgende, hallo alles goed in het frans. Neem deel aan deze discussie.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 agenwisatapulauseribu.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.