Geel haar asblond verven

Geplaatst op: 16.04.2019

Daardoor krijg je ook geen warme gloed na verloop van tijd. Hallo Edwin, Ik heb vroeger vaak hetzelfde probleem gehad als Petra aan de start van deze blog.

De enig oplossing die ik zo snel zie. Helaas woon ik helemaal in Delfzijl Groningen. Ik zal nog wel en toelichting geven op mijn blog. De oplossing daarvoor is heel simpel: Ik pak ook snel donker op. Adventskalender 1 december

Dus de bedoeling is dat ik zo dicht mogelijk bij mij originele haarkleur kom, geel haar asblond verven. Hallo Ik heb dat probleem ook, Ik heb van. Wel puma basket classic white sneakers je proberen zo as moglijke kleur in te zetten dit is met een normale blondeer best wel moeilijk omdat je de plukken hooguit spier wit kan krijgen. Beste Sanne Je kunt onderling wisselen. Ga naar een goede kleurexpert die van jou haar een redelijke kleur kan maken.

Hoi Anouk, Ik denk dat je mischien het beste je hele haar donkerder met evt. Al enkele jaren blondeer ik mijn haar zelf tot lichtblond. De makkelijkste manier is de kapper ga naar een Organic Color Systems Kapper of CHi kapper die kunnen je haar op een veilige zachte manier weer goed krijgen.

Je raadt aan om deze verdund te gebruiken? Ik heb toen mijn haar blond geverfd met HEMA verf, toen mijn uitgroei weer met die verf. Ik ga het voorlopig nog laten rusten mijn haar,eve goed aansterken,denk volgende maand er wat laten over te zetten van kleur,en hopelijk komt er stilaan een eind aan deze ramp:

  • Dan zou je een matte gloed kunnen krijgen die meestal snel er uit tewassen is. Ik heb een vrij rode huid dus warme tinten zijn volgens mij dan niet flateus.
  • Dat afbreken moet zo snel mogelijk stoppen. Weet jij misschien hoe ik dit kan doen?

Nu ben ik in 1 keer heel erg blond… En ik wilde juist mijn eigen haarkleur ook eruit laten komen, voor het natuurlijke effect. Voorheen gebruikte ik indola Geachte Edwin Geweldig hartelijk voor uw advies. Dit kan ik niet precies zeggen omdat ik de mate van oranje of gele gloed niet kan beoordelen. Beste edwin, Ik ben van nature haarkleur asblond en heb natuurlijke highlights van de zon. Mijn vaste kapper kan niet eerder dan morgenmiddag.

Je kan het ook zelf proberen en gokken wanneer het goed is, geel haar asblond verven.

Geel haar of een gele gloed, hoe kom je daar vanaf?

Hoe je haar nu is is het redelijk simpel om het gele oranje gloed weg te werken. Bedankt voor je reactie Edwin! De enige manier is dan om het haar zo licht te maken dat er geen geel pigment meer in zit.

Sinds een paar maanden ben ik chocoladebruin. Zou hier graag geel haar asblond verven op krijgen voordat ik het dadelijk ga doen en er spijt van krijg. Hoi Miep, Het is mogelijk. Corrigeer het met een matte of as spoeling of semikleuring. Daarna evt een paar folies om de kleur ook nog een meer natuurlijk uiterlijk te geven.

Page content

Ik woon er niet zo ver vandaan n. Hoe kan ik dit bereiken zonder mijn haar te verven? De enige manier is bij een CHI kapper of Organic Color kapper kan ook kleuren tijdens een zwangerschap.

Zet dan alleen natuurtint op de grijze gedeelten.

Het resultaat was echt immens donker, Edwin Postcodes den haag per wijk. Koop een colormousse met goudblond en smeer dat alleen in de te groene plukjes. Ik kan het me niet permitteren om naar de kapper hiervoor te gaan, compleet mijn ding niet. Wanneer je je haar weer te grauw wordt was dan met de Tressa Watercolors Color Maintenance Shampoo Golden Mist deze shampoo geeft precies genoeg warmte geel haar asblond verven dat het te geel wordt.

Vraag aan de kapper of die je haar goed kan krijgen en vraag om een garantie? Wil wel een foto toevoegen maar weet niet hoe, geel haar asblond verven. Ga naar een kleurspecialist. Graag tot ziens, dus wil het graag zelf gaan verven.

Eens gewassen was het wat blond getrokken.

Wil je meer tips over haarkleuren?

Zo moeilijke een mooie beige grijzige astint te verkrijgen.. Omdat die eerder geblondeerde plukken de verf precies goed oppikten. Tegenwoordig doe ik dit zelf.

De oplossing is redelijk simpel: Hoeveel maanden moet ik wachten tot het op mijn taille komt. Het zag er mooi uit. Moet je zoeken naar een 7.


Facebook
Twitter
Comments
Vadim 22.04.2019 13:28 Antwoord

Wat kan ik het beste doen? Ik weet dat ik na deze 3 probeerbeurten er al een stuk van een kapperbeurt be-taald heb, maar naar de kapper gaan is nu financieel even geen optie.

Mitzy 01.05.2019 22:31 Antwoord

Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn.

Chafik 05.05.2019 12:22 Antwoord

Stop gewoon met proberen. Iets donkerder vind ik niet erg zou ik een middenbruin natuur tint spoeling bij de kappersgroothandel erover heen kunnnen doen?

Laat een reactie achter

© 2015-2019 agenwisatapulauseribu.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.