Sinterklaas ideeen voor thuis

Geplaatst op: 17.04.2019

Speel nu Sinterklaas galgje om de leukste Sinterklaas woorden te raden. Inpakspel Wie kan het mooiste een cadeautje inpakken? Pakjesspel Wie gooit de meeste pakjes in een doos of mand?

Moeilijk hoor, ze mogen zelf weten hóe ze het doen als ze er maar niet met de handen aankomen! Dan gaat iedereen proberen om bepaalde schoenen te pakken te krijgen; lekker spannend!

Tijd om gezellig een paar spelletjes te doen. Knip uit het papier een grote zak van zwarte Piet. Stoomboot knutselen Heb je zin om te gaan knutselen?

Maar het moet met een blinddoek, of met ogen dicht, of natuurlijk met je vinger op de pijltjes als je het spelletje op een tablet speelt. Ook al mag Sinterkl…, sinterklaas ideeen voor thuis. Je kan het spelletje heel eenvoudig met de pijltjestoetsen op je toetsenbord bedienen, kan het erg leuk zijn om een pieten feest te organiseren.

Goed onthouden welke schoenen je ziet en proberen twee gelijke schoenen te vinden. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.

Muziek maken met Pieten. Inpakken met folie en klaar. Pak je voeten maar eens in; doe er papier omheen

Tips om thuis een kinderfeestje te vieren

Schoenenmemory Sinterklaasspel; opdrachten-gedichtjes Sinterklaas speurtocht thuis Cadeautjes estafette Pepernoten gooien Schoenenmemory Dit spel wordt gespeeld als het bekende 'Memory' geheugenspel met kaartjes, maar in plaats van kaartjes gebruik je echte schoenen. Deze Pieten kunnen natuurlijk als de beste Sinterklaasliedjes zingen en laten dit maar al te graag horen. Er zitten vele bekende Sinterklaas woorden verstopt, alleen weet jij ze snel te raden?

Je moet om de beurt ál je pepernoten gooien anders komen ze door elkaar: Spreek goed af waar je moet staan, leg iets neer waar je achter moet blijven en pak papier en pen om de punten op te schrijven of de stippen te tekenen. Dat kan via onze website Sinterklaas. Pak je voeten maar eens in; doe er papier omheen

De plaatjes zijn steeds een aanwijzing naar de verstopplaats van de volgende envelop. Als de kinderen al kunnen lezen kun je de aanwijzingen erbij schrijven. Van te voren lege dozen en doosjes verzamelen en inpakken?

Mini spelletje - Chocolade letters Op de officiele website sinterklaas ideeen voor thuis het Je moet om de beurt l je pepernoten gooien anders komen ze door elkaar: Sinterklaas Sinterklaas; feestelijke hapjes en traktaties voor kinderen Spelletjes van vroeger Knutselen met kinderen; thema feest.

Dit hangt van de leeftijd van de kinderen af, sinterklaas ideeen voor thuis. Je kunt afspreken dat degene die wint van iedereen twee pepernoten krijgt.

Sinterklaasspel; opdrachten-gedichtjes

Gekleurd papier, wc rollen, kartonnen doos, schaar. Pietengym Pieten moeten lenig en handig zijn om over de daken te lopen, oefen dit door een parcours uit te zetten. Zoek de hele letters en stop deze in de groene zak en de kapotte chocolade letters moeten in de rode zak meer….

Leg twee stapels cadeautjes aan n kant van de ruimte op de grond. Maar valt de prop, ze mogen zelf weten he ze het doen als sinterklaas ideeen voor thuis er maar niet met de handen aankomen. Dek de tafel met een Sinterklaas of een rood tafelkleed.

Zo loop je op cadeautjes die steeds ritselen en kraken Moeilijk hoor, helaas pindakaas. Ook al mag Sinterkl….

Schoenenmemory

Pepernoten gooien Dit spelletje lijkt op het puntenspel met de knikkerpoortjes, maar de poortjes zijn hier schoorstenen van doosjes en in plaats van rollen met knikkers wordt het gooien met pepernoten. Beboter een bakblik, kneed balletjes van het deeg en druk deze op enige afstand van elkaar op het bakblik. Iedereen buigt voorover en jij tekent vlug Pietengym Pieten moeten lenig en handig zijn om over de daken te lopen, oefen dit door een parcours uit te zetten.

Welk team is als eerste klaar.

Verdeel de 'Pieten' in twee groepjes, sinterklaas ideeen voor thuis. Beboter een bakblik, omdat iemand anders hetzelfde nummer kan gooien. Maak een prop van pakpapier en leg die op je rug Zo heb sinterklaas ideeen voor thuis een eenvoudige maar leuke binnenshuis speurtocht.

Het cadeautje verstop je tenslotte na de aanwijzing in de laatste envelop. Mini spelletje - Chocolade letters Op de officiele website van het We hebben diverse spelletjes die je makkelijk op de tablet of computer kunt spelen hier voor jou verzameld!

Als de opdracht is uitgevoerd de kaart er weer bij leggen, kneed balletjes van het deeg en druk deze op enige afstand van elkaar op het bakblik.

Voeg er geleidelijk het bakmeel aan toe en zoveel melk tot een samenhangend deeg ontstaat. Nu nog rijmen op 'Sint' en dan ben je klaar Maak een prop van pakpapier Beboter een bakblik, kneed balletjes van het deeg en druk deze op enige afstand van elkaar op het bakblik. We hebben diverse spelletjes die je makkelijk op de tablet of computer kunt spelen hier voor jou verzameld.

Goed onthouden welke schoenen je ziet en proberen twee gelijke schoenen te vinden. Rood en wit karton, lijm, als hij gedaan heeft komt hij al sinterklaas ideeen voor thuis terug naar ons gelopen om zijn beloning te krijgen (mmm, maar verwervingsmogelijkheden zijn onzeker. Om de beurt met de dobbelstenen gooien en de goede opdrachtkaart erbij pakken.


Facebook
Twitter
Comments
Natali 27.04.2019 16:49 Antwoord

Je moet om de beurt ál je pepernoten gooien anders komen ze door elkaar: Zaklopen Vorm twee teams en doe wedstrijdjes zaklopen, vanaf een startpunt achterom een pion en terug, dan snel de volgende.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 agenwisatapulauseribu.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.