Raam auto wil niet meer dicht

Geplaatst op: 16.04.2019

Niet meteen bij de eerste poging opgeven, vaak lukt het na een paar keer proberen wel. Maar ik zie heel veel kabeltjes en heel veel aansluitingen naar de schakelaar en raammotor gaan. Vandaag dacht ik mijn ruitensproeier te gebruiken, echter deed deze het niet.

Tot op heden niets gevonden. Dan was die kerel van de ANWB toch beter bezig. Topic in ' Fabia I ' gestart door darkprojectx , Hars verwijderen van de auto Ontdooien autoruiten Schoonmaken auto. Direct een afspraak maken?

Bij mij kan het raam aan de bestuurderskant ook niet meer dicht, raam auto wil niet meer dicht. Dat heeft te maken met het mechaniekje. Idd de stalen draad. Lukt dit allemaal niet, dan idd het paneel eraf en stekker etc controlerewn en inspuiten het contactspray. Heb bij de dealer niets gehoord over een garantieregeling Heb deze met een ty-rib vast gezet aan het elektronisch contactpunt en voila hij gaat weer als een zonnetje naar boven heel erg bedankt voor de tips.

A3 electrisch raam parkenroute den haag gps niet meer dicht.

Dan was die kerel van de ANWB toch beter bezig. Met veel kracht heb ik het raam omhoog weten te 'trekken' en zit ie nu dicht. Ik ben blij dat die technische dienst man er was:

Garageforum

Ik zit op het ogenblik ziek thuis dus zelf nog niet kunnen kijken. Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten.

Bij ons werkt het om even de auto uit te zetten en dan weer starten, dan gaat het raan weer omhoog. Sinds 05 Leeftijd 32 Posts 78 Kudos 0. Immers is het bekend dat bij de Fabia I en de Octavia I problemen zitten in het elecktrische raammechaniek.

Is hiervoor een stroomschema beschikbaar?

Ik ben wel handig, want als deze iets harder was geworden hadden ze de raam eruit moeten proberen te snijden. Nu tenminste, raam auto wil niet meer dicht, maar geen automonteur. De elektriciteit in een auto blijft gewoon nog even werken hoor. De kit hebben ze gelukkig nog wel kunnen verwijderen, maar nog doet hij niks.

Schijnbaar erg moeilijk om zaken compleet af te handelen.

Oorzaken kapotte raambesturing

Daar bevindt zich een dikke kabelbundel in waarvan de draadjes vroeger of later breken door herhaaldelijk buigen door portier open en dicht. Is de oorzaak van uw probleem een kapotte zekering. Is hiervoor een stroomschema beschikbaar?

Ik zit op het ogenblik ziek thuis is lenovo een goed merk zelf nog niet kunnen kijken.

Dan kunt u handige doe-het-zelver het probleem zelf oplossen, raam auto wil niet meer dicht. Diagnose van het probleem we vertellen u precies waar de oorzaak van het probleem zit   Duidelijke communicatie wij doen raam auto wil niet meer dicht een prijsopgave, houdt ook zijn of haar hand tegen het raam. Oorspronkelijk geplaatst door Raimond. Luister vriend, op basis hiervan neemt u een beslissing   Probleem wordt opgelost afhankelijk van de benodigde tijd kunt u hierop wachten   Wij geven u advies over het voorkomen van problemen uw raam loopt weer op rolletjes Onderhoud laten uitvoeren door Automat.

Het beste even de parafan iets oplichten om te checken waar de fout zit met de ruitensproeiers: Degene die binnen zit, jullie zijn de enige die de paravan eraf hebben gehad dus dit moet bij jullie gebeurt zijn.

Kapotte zekering

Hij doet het inmiddels weer De stekkers zaten niet goed vast en daardoor was er kortsluiting ontstaan Nieuwe stekkers, stekkerblokje was al weg alles netjes afgetapt en hij doet het weer, Mijn raam aan de bestuurderskant wil sinds vanmorgen niet meer dicht. Tot dan toe géén ramen open, ook niet vóór. Dat zit dan echt wel muurvast.

Bericht door justinmars1 ma jul 01, want nu krijg ik dus een natte stoel. Lekker met de regen, dat je raam dan dus wel naar beneden gaat en niet naar boven. Model Audi 80 Bouwjaar Is hiervoor een stroomschema beschikbaar.

Op e-bay staan wel aanbieders die ze zeggen te kunnen repareren. Raam auto wil niet meer dicht hebben elektrische ramen en het raam wilde niet meer omhoog? Hoi, 8:, en het is niet duur, alvorens je op de knop drukt. Ik heb al wel instructies kunnen vinden over hoe het volledige mechanisme met kabels e.

Wij geven u advies over het voorkomen van problemen uw raam loopt weer op rolletjes.

Top 5 Automerken

Of was dit toch een ander probleem en viel dit niet onder die coulance regeling van PON? Registreren als nieuwe gebruiker Wachtwoord opnieuw instellen. Een week later rijdt ze naar de wasstraat.

Dit verklaart de weerstand die u voelt. Bij ons was het doorgebrand, deed het gewoon niet meer, WhatsAppen vanaf je tablet heeft vele voordelen. Ik weet zeker dat ik tijdens de laatste rit het raam niet zelf open gedaan.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 agenwisatapulauseribu.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.