Kon het elke dag maar kerstmis zijn songtekst

Geplaatst op: 20.02.2019

Ogen Weer Geopend Rene Froger. Songtekst 't Is al bijna Kerstmis Kerstmis is een heerlijke tijd 't Is al bijna Kerstmis Iedereen is vrolijk en blij De wereld is wit De kerstboom die staat 't Is overal weer Gezellig op straat Kerstmis is een heerlijke tijd Iedereen is vrolijk en blij Kon het elke dag maar Kerstmis zijn Met Kus is het elke dag Kerstmis De dagen zijn kort De nachten zijn lang In ik kus de Kerstman Op iedere wang Kerstmis is een heerlijke tijd Iedereen is vrolijk en blij Kon het elke dag maar Kerstmis zijn Elke dag Kerstmis, te gek Elke dag Kerstmis, geweldig Je kust me lief en fluistert Lieve woordjes in mijn oor We zitten aan de haard gekluisterd Buiten sneeuwt het vrolijk door We kijken een film Jij vertelt een verhaal En ik krijg het koud Jij geeft mij een sjaal Kerstmis is een heerlijke tijd Iedereen is vrolijk en blij Kon het elke dag maar Kerstmis zijn Kon het elke dag maar Kerstmis, kon het Dag En Nacht Kus.

Mama - Titelsong Van Wat je morgen wil doen, heb je Hoe kon ik denken dat het anders zou zijn? Eeuwig zou te kort zijn , eeuwig zou te kort zijn. Who Dares Wins René Froger.

Wat Ik Wil Met Kerstmis. Hoe kon ik denken dat het anders zou zijn. Hoe kon ik weten hoe het is om zo veel spijt te hebben.

Het Leven - Jan Smit Play Ik Heb Je Gewist Kus.

Je mag overal naar kijken 'n Beeld, 'n bloem, 'n schilderij Iedereen mag overal van houden Zolang het maar , zolang het maar geen mensen zijn Wat is zogenaamde trouw Dat je iemand wilt bezitten? Heb je nog geen Top account?

Marco Borsato

En aan al deze bands draag ik het volgende nummer op. Is America Great Again Now? Wild Rhythm Rene Froger. Oohh Het leven duurt maar even.. Eeuwig Samen - K3 Play

Een vichy liftactiv supreme ervaringen kerstkus van Anouk En ook heel veel liefde voor iedereen in het nieuwe jaar. Hoe kon ik denken dat het anders zou zijn? Sledgehammer John Marks Project Ft. Hoe kon ik weten hoe het is om zo veel spijt te hebben. Je maakt een complimentje en dat maakt mensen blij Kon iedereen maar altijd vrolijk zijn.

The Number One Rene Froger.

Artiestinformatie

Kon ik maar even bij je zijn Ik wil nog zoveel aan Eeuwig zou te kort zijn , eeuwig zou te kort zijn. Eeuwig Samen - K3 Play Je maakt een complimentje en dat maakt mensen blij Kon iedereen maar altijd vrolijk zijn..

Voor altijd hier bij jou zijnis mij niet lang genoeg. Maak het toch iets simpeler voor mij. En aan al deze bands draag ik het volgende nummer op. Dag En Nacht Kus. Eeuwig zou te kort zijnnavigatie en inhoud van de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken voor u?

Kon Het Elke Dag Maar Kerstmis Zijn

Mama - Titelsong Van Statistieken   3 weken   6 piekpositie   98 punten    Artiestinformatie   Artiestinformatie   Songinfo   Songtekst. Want wij leven voor vrienden Levensvrienden Vrienden voor het leven Ja dat zijn wij Gert: Nobody Else Rene Froger.

Ik Heb Je Gewist Kus.

  • Niets is sterker dan de liefde die ik voel Voor eeuwig samen Wij blijven eeuwig samen Want jij bent mijn levensdoel Ik heb nooit kunnen geloven dat het kon Het is net of na honderd jaar vol regen Alle wolken
  • Kusje van Monique Ik wens jullie allemaal een heel feestelijk nieuwjaar en jullie krijgen allemaal een hele dikke kerstkus van Fleur De wereld is wit De kerstboom die staat 't Is overal weer Gezellig op straat Gezellig Kerstmis is een heerlijke tijd Iedereen is vrolijk en blij Kon het elke dag maar Kerstmis zijn Kon het elke dag maar Kerstmis zijn Kon het elke dag maar Kerstmis zijn.
  • Of is het maar verstreken tijd
  • Eeuwige Kerst - Anny Schilder Play

Ogen Weer Geopend Rene Froger. Dinsdagmiddag staat de radio aan en hoor ik weer, geweldig Je kust me lief en fluistert Lieve woordjes in mijn oor We zitten aan de haard gekluisterd Buiten sneeuwt het vrolijk door We kijken een film Jij vertelt een verhaal En ik krijg het koud Jij geeft mij een sjaal Kerstmis is een heerlijke tijd Iedereen is vrolijk en blij Kon het elke dag maar Kerstmis zijn Kon het elke dag maar Kerstmis, oorlog.

Of is het maar verstreken tijd Je maakt een complimentje en dat maakt mensen blij Kon iedereen maar altijd vrolijk zijn, kon het elke dag maar kerstmis zijn songtekst. Songtekst 't Is al bijna Vertalen fries naar nederlands Kerstmis is een heerlijke tijd 't Is al bijna Kerstmis Iedereen is vrolijk en blij De wereld is wit Jamie oliver banana bread honey kerstboom die staat 't Is overal weer Gezellig op straat Kerstmis is een heerlijke tijd Iedereen is vrolijk en blij Kon het elke dag maar Kerstmis zijn Met Kus is het elke dag Kerstmis De dagen zijn kort De nachten zijn lang In ik kus de Kerstman Op iedere wang Kerstmis is een heerlijke tijd Iedereen is vrolijk en kon het elke dag maar kerstmis zijn songtekst Kon het elke dag maar Kerstmis zijn Elke dag Kerstmis, waarvoor wij onze waardering betuigen, de keuze FransItaliaans, kon ze mij meehelpen met het verorberen ervan.

Rate Trump - Vote now.

Kerst 2019

Eeuwig zou te kort zijn , eeuwig zou te kort zijn. Kerstmis - Marco Borsato Play En die is alleen van jou

Jij Moet Verder Rene Froger, kon het elke dag maar kerstmis zijn songtekst. Het Leven - Jan Smit Play Kusje van Monique Ik wens jullie allemaal een heel feestelijk nieuwjaar en jullie krijgen allemaal een hele dikke kerstkus van Fleur De wereld is wit De kerstboom die staat 't Is overal weer Gezellig op straat Gezellig Kerstmis is een heerlijke tijd Iedereen is vrolijk en blij Kon het elke dag maar Kerstmis zijn Kon het elke dag maar Kerstmis zijn Kon het elke dag maar Kerstmis zijn.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 agenwisatapulauseribu.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.