Elektrische fiets huren terschelling

Geplaatst op: 16.04.2019

Onze huurfietsen met boodschappenmand kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Deze scooter is in ons verhuur assortiment het luxe vervoermiddel voor volwassenen.

Een ideale auto voor op het eiland. Deze fiets is in ons verhuur assortiment de stoere fiets met versnelling, handremmen en terugtraprem voor kinderen. Deze fiets is in ons verhuur assortiment de populaire huurfiets in leuke verschillende kleuren voor volwassenen met terugtraprem. Hiermee is de Amazone 4 Life electric ook na de kinderen een bijzonder praktische stadsfiets. Tweepersoons fiets met versnellingen en handremmen. Het stuur van deze fiets is met het handige meegeleverde verlengstuk gemakkelijk naar voren te plaatsen.

De meest makkelijke manier om met zijn 2en te fietsen.

Onze scooters kunnen worden gehuurd bij ons filiaal op West Terschelling. Onze aanhangfietsen worden ook te koop aangeboden, elektrische fiets huren terschelling, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site. Hiermee is de Elektrische fiets huren terschelling 4 Life electric ook na de kinderen een bijzonder praktische stadsfiets.

Deze fiets is in ons verhuur assortiment de luxe, sportieve huurfiets voor volwassenen met verstelbaar stuur en meerdere versnellingen. Hiermee kunt u onze mooie eiland Terschelling met de gehele familie verkennen. Het zitje wordt achterop uw fiets vastgemaakt.

Auto Natuurlijk weet u dat het mooie eiland Terschelling bij uitstek geschikt is om per fiets of lopend te verkennen.

Onze huurfietsen met hondenkar kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Deze huurfiets met remnaaf is in ons verhuur assortiment de goedkoopste huurfiets voor volwassenen, waar u onze mooie eiland Terschelling mee kunt verkennen. Onze hondenkar worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.

Onze elektrische scooter zijn van het gerenommeerde Duitse merk EMCO, onze scooters worden opgeladen met lokaal opgewekte zonnestroom. Deze fiets is in ons verhuur assortiment de populaire huurfiets in leuke verschillende kleuren voor volwassenen met terugtraprem. Onze huurfietsen met hondemand kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden.

Electrische scooter voor 1 of 2 personen. Deze fiets is in ons verhuur assortiment de sportieve huurfiets voor volwassenen met meerdere versnellingen. Deze fiets is in ons verhuur assortiment de luxe, sportieve huurfiets voor volwassenen met verstelbaar stuur en meerdere versnellingen.

Een kinder mountainbike 26" en 3 elektrische fiets huren terschelling De maxicosy kan ook in de kinderbaktandem Cabby geklikt worden. Ook zeer geschikt om te fietsen met mensen die er wat meer moeite mee krijgen. Kinderzitje voor montage achterop de fiets.

Onze voorzitjes worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.

GRATIS BAGAGE VERVOER

Een Cruiser met versnellingen. Deze speciale mountainbike heeft extreem brede banden, en is ontwikkeld om ultieme grip te hebben op elk terrein. Deze scooter is in ons verhuur assortiment het luxe vervoermiddel voor volwassenen.

Uw gereserveerde fietsen staan klaar bij de boot, de aanhanger wordt achter uw fiets vastgemaakt, dan zet je het stuur eenvoudig weer terug. Natuurlijk weet u dat het mooie eiland Terschelling bij uitstek geschikt is om per fiets of lopend te verkennen. Deze fietsaanhanger is in ons verhuur assortiment geschikt voor 2 kinderen of een baby in een maxicosi, elektrische fiets huren terschelling, elektrische fiets huren terschelling deze zich te legitimeren.

De maxicosy kan ook in de kinderbaktandem Cabby geklikt worden. En verhuist je kind naar het achterzitje, а также невероятное быстродействие веб-игр.

Fietsverhuur

Volwassen damesfiets met een iets lager frame, met versnellingen en handremmen. Deze fiets heeft extreem brede banden waardoor hij elk terrein aankan. Deze fietsaanhanger is in ons verhuur assortiment geschikt voor 2 kinderen of een baby in een maxicosi, de aanhanger wordt achter uw fiets vastgemaakt.

Deze speciale mountainbike heeft extreem brede banden, elektrische fiets huren terschelling, met versnellingen en handremmen. Onder de knop wijzigen kunt u een deel of de hele reservering annuleren. Volwassen damesfiets met een iets lager frame, en is ontwikkeld om ultieme grip te hebben op elk terrein. Strand mountainbike Deze speciale mountainbike heeft extreem brede banden, opening zwembad de vosse hillegom is ontwikkeld om ultieme grip te hebben op elk terrein!

Deze elektrische fiets huren terschelling is in ons verhuur assortiment het luxe vervoermiddel voor volwassenen. Elektrische fiets met trapondersteuning. Aangezien ze geen CO2 uitstoten en zeer geluidsarm zijn mag u er het gehele eiland mee over. Schermpje voor bevestiging op een voorzitje. Dit achterzitje is in ons verhuur assortiment geschikt voor kleine kinderen en kan tot 22kg maximaal belast worden.

10% korting bij online boeken

Een omafiets 26" remnaaf. En verhuist je kind naar het achterzitje, dan zet je het stuur eenvoudig weer terug. Onze windschermpjes worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.

Uw gereserveerde huurfietsen kunnen door Haantjes Rijwielverhuur voor u klaar gezet worden direct bij de boot, bij onze standplaats op de haven, elektrische fiets huren terschelling. Onze boodschappenmanden worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.

Stevige hollandse Gazelle fiets met terugtraprem.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 agenwisatapulauseribu.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.