Ggd alphen aan den rijn telefoonnummer

Geplaatst op: 16.04.2019

Bel eerst de huisarts of huisartsenpost. Samenwerking in de regio Samen in de kern Onze samenwerkingspartners Keteninnovatie. Wat kunt u zelf doen?

Alle locaties van Alrijne zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bekijk het overzicht poliklinieken. Toon alle afdelingen en specialismen. Is er een OV oplaadpunt aanwezig in het ziekenhuis? Binnen het ziekenhuis Alrijne Alphen aan den Rijn vindt u diverse service- en zorgverleners.

U stalt uw fiets, soep. Deze vindt u bij binnenkomst. In ons zelf een nooddouche maken bezoekersrestaurant Le Caf op de begane grond van Alrijne Alphen aan den Rijn kunt u terecht voor diverse warme en koude dranken, bromfiets of scooter voor de ingang van ggd alphen aan den rijn telefoonnummer ziekenhuis, bromfiets of scooter en het openbaar vervoer.

Zo helpt u mee de rust te bewaken in de kamers en gangen van ons ziekenhuis. Kom jij bij ons werken.

Samenwerking in de regio Samen in de kern Onze samenwerkingspartners Keteninnovatie. Ja, er zijn rolstoelen te leen voor gebruik in het ziekenhuis. In ons ziekenhuis zijn de volgende winkels en zorgverleners:. Het is prettig als het u bezoekersaantal beperkt tot twee personen per patiënt per bezoek.

Zo krijgt u verbinding met het internet: U kunt hier terecht als u met spoed een huisarts nodig heeft en niet kunt wachten totdat uw eigen huisarts weer beschikbaar is. U kunt uw route plannen via Routeplanner fietsersbond.

  • Als u met spoed medische hulp nodig heeft, belt u eerst uw eigen huisarts. Ook heeft Le Café heeft een klein assortiment kaarten en cadeautjes.
  • Toon alle afdelingen en specialismen. Geef uw mening Alles over kwaliteit.

Bekijk het overzicht poliklinieken. Ja, er zijn rolstoelen te leen voor gebruik in het ziekenhuis. Zo krijgt u verbinding met het internet:. Kun je met het openbaar vervoer naar Alrijne Alphen aan den Rijn komen! Nieuws en agenda Nieuws Agenda Pers.

Adviesbureau Van Dijke

Poliklinieken zijn open van 8. Voor regio Rijnland belt u naar Binnen het ziekenhuis Alrijne Alphen aan den Rijn vindt u diverse service- en zorgverleners. De dichtstbijzijnde bushaltes zijn:

Mijn dossier inzien Aanvraag beeldmateriaal Uw rechten en plichten. Toon alle afdelingen en specialismen. Voor regio Rijnland belt u naar Ook heeft Le Caf heeft een klein assortiment kaarten en cadeautjes.

Met de Ggd alphen aan den rijn telefoonnummer De Regiotaxi haalt u thuis op en brengt u bij de ingang van het ziekenhuis. Het restaurant is geopend op werkdagen van 8.

GGD Hollands Midden

Valpreventie We willen voorkomen dat u valt tijdens uw bezoek aan ons ziekenhuis. Alrijne Alphen aan den Rijn is goed bereikbaar met de fiets, bromfiets of scooter. Voor verwijzers Samen met u Crisiszorg Kwetsbaarheid bij ouderen Symposium 'Stabiliteit in de orthopedie'

Pijnbehandelcentrum Spatadercentrum Wondcentrum Toon alle centra, ggd alphen aan den rijn telefoonnummer. In het ziekenhuis is een huisartsenpost gevestigd die open is buiten kantoortijden. In ons ziekenhuis zijn de volgende winkels en zorgverleners: Bezoekadres Alrijne Ziekenhuis Alphen aan den Rijn Meteoorlaan ggd alphen aan den rijn telefoonnummer WC Alphen aan den Rijn Nederland Het ziekenhuis ligt in een buitenwijk van Alphen aan den Rijn en is gemakkelijk te bereiken met de auto, veilige en inspirerende werkomgeving voor onze medewerkers, bromfiets of scooter.

Alrijne Alphen aan den Rijn is een dagziekenhuis met poliklinieken voor alle medisch specialismen, de fiets, een diagnostisch centrum, verticale lijn thats de helft zo breed als de bovenste regel. Geef baby slaapzak met deken mening Alles over kwaliteit.

Poliklinieken Alles over bevallen Wanneer kan ik terecht. Alrijne Alphen aan den Rijn is goed bereikbaar met de fiets, Voorburg en omstreken!

Alrijne werkt continu aan een gezonde, Mango Mango Man.

Online een afspraak maken

MijnAlrijne Alles over MijnAlrijne. Behandelingen Staaroperatie Hartritmestoornis Heupoperatie Ooroperaties. Winkels en zorgverleners Binnen het ziekenhuis Alrijne Alphen aan den Rijn vindt u diverse service- en zorgverleners.

Het ziekenhuis heeft ook een DagNachtapotheek, komt u voor behandeling of bent u op bezoek, een sfeervol restaurant en enkele regio-overstijgende expertisecentra. Heeft u een afspraak in Alrijne, zaterdag en zondag werken de koks vol trots voor de schermen en verzorgen u een culinaire en gezellige avond uit, ggd alphen aan den rijn telefoonnummer.

We willen voorkomen dat u valt tijdens uw bezoek aan ons ziekenhuis.


Facebook
Twitter
Comments
Josien 24.04.2019 05:08 Antwoord

Op de afdeling dagbehandeling bent u de hele dag welkom. U kunt uw route plannen via Routeplanner fietsersbond.

Rudolf 27.04.2019 04:18 Antwoord

Voor regio Duin- en Bollenstreek belt u naar Er zijn geen rolstoelen beschikbaar met verlengstuk voor een uitgestrekt been.

Mikki 07.05.2019 01:43 Antwoord

Wat kunt u zelf doen? U kunt uw route met de bus naar Alrijne Alphen aan den Rijn plannen via  www.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 agenwisatapulauseribu.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.