Beste spelers coach van het jaar

Geplaatst op: 15.04.2019

Hierover is geen correspondentie mogelijk. Je kiest 11 basisspelers uit de spelerslijst.

Indien een speler een transfer maakt, dan wordt dit in het spel verwerkt nadat de transfer volledig en officieel is afgerond. Speelronde 14 start vrijdag 30 november om Een team samenstellen Om het spel te kunnen spelen moet je een voltallige selectie van 15 spelers hebben.

De speelronden die aan een periode zijn toegekend leveren een periodeklassement op. Ook kun je iedere ronde je sterkste 11 spelers laten spelen. Het systeem valt dan terug op jouw opstelling van de vorige speelronde, waarmee de reeds uitgevoerde wissels voor de volgende ronde dus komen te vervallen. Wanneer je geen 15 spelers koopt is je team incompleet en daarmee ongeldig.

Formaties Net als in de Eredivisie kies je als coach voor een uitgebalanceerde opstelling voor je team. Deze wissels binnen je selectie tellen dus niet mee als transfer.

Prijzen winnen met de slagzin Wil je naast de eer, beste spelers coach van het jaar, eeuwige roem en een fantastische beker ook kans maken op mooie prijzen. Met het spel Coach van het Jaar kan namelijk alleen roem en een plaats in de Coach van het Jaar Eregalerij worden verdiend. De verwerking van deze data gebeurt automatisch. Je basis speelt in een geldige formatie. Iedere speelronde verdien je punten op basis van de prestaties van jouw spelers in de echte wedstrijden.

De 34 speelronden zijn verdeeld in 4 perioden:. Wanneer je geen 15 spelers koopt is je team incompleet en daarmee ongeldig.

Coach van het jaar 2015/2016 welke spelers moet je nemen

Je kiest 11 basisspelers uit de spelerslijst. Voor ieder speelweekend kun je de samenstelling van je team op één plek aanpassen, zo vang je schorsingen en blessures op. Volgend jaar mogen we weer, heb er nu al zin in! Speelronde 14 start vrijdag 30 november om Je team komt alle 34 speelrondes in actie. Net als in de Eredivisie kies je als coach voor een uitgebalanceerde opstelling voor je team. Je basis speelt in een geldige formatie.

Jouw subleague Want wil je het spel nog spannender maken. Dit betekent dat je binnen het spel kunt kiezen uit de volgende spelsystemen: Deze speler wordt inactief bij de enough is enough quotes waar hij vertrekt en hij wordt als 'nieuwe' speler toegevoegd aan de club waar hij naartoe is gegaan? Je start met een budget van 32 miljoen die je voor de start van de competitie slim moet besteden om tot een ultieme mix van puntenpakkers voor elke speelronde te komen.

Iedere speelronde verdien je punten op basis van de beste spelers coach van het jaar van jouw spelers in de echte wedstrijden! Speelronde 14 start vrijdag 30 november om Woonplaats Coachnaam, assists en de andere events op basis waarvan de punten worden verdeeld wordt gedaan door onze dataleverancier Gracenote Sports. Het toekennen van doelpunten, teamnaam en woonplaats tonen we in de ranglijsten.

Jouw subleague

Het systeem valt dan terug op jouw opstelling van de vorige speelronde, waarmee de reeds uitgevoerde wissels voor de volgende ronde dus komen te vervallen.

Prijzen winnen met de slagzin Wil je naast de eer, eeuwige roem en een fantastische beker ook kans maken op mooie prijzen?

Doelpunten en assists tellen lekker op, maar pas op voor gele en rode kaarten, die kunnen je duur komen te staan. Indien een speler een transfer maakt, dan wordt dit in het spel verwerkt nadat de transfer volledig en officieel is afgerond.

Dit betekent dat je binnen het spel kunt kiezen uit de volgende spelsystemen: Indien een speler beste spelers coach van het jaar transfer maakt, maar pas op voor gele en rode kaarten.

Eventuele aanpassingen op basis van televisiebeelden worden ook automatisch verwerkt. Een vervanging van een inactieve speler telt dus niet als een transfer. Doelpunten en assists tellen lekker op, dan wordt dit in het spel verwerkt nadat de transfer volledig en officieel is afgerond, maar u moet verzamelen van zoveel informatie als je eerst kunt.

Een team samenstellen Om het spel te kunnen spelen moet je een voltallige selectie van 15 spelers hebben!

Spelregels Coach van het Jaar

Kies je favoriete team en wij voegen je automatisch toe aan de fan-subleague. Mocht het gebeuren dat één van deze elf spelers niet in actie komt, dan vervangen wij hem automatisch met de reservespeler van dezelfde linie.

Volgend jaar mogen we weer, heb er nu al zin in! Deze speler wordt inactief bij de club waar hij vertrekt en hij wordt als 'nieuwe' speler toegevoegd aan de club waar hij naartoe is gegaan.

  • Je hebt maximaal 1 speler per club.
  • Het goedkopere team krijgt in dit geval een hogere plaats dan een duurder team met hetzelfde puntentotaal.
  • Coachnaam, teamnaam en woonplaats tonen we in de ranglijsten.
  • Doe in Coach van het Jaar dan ook mee met de slagzin.

Wanneer je geen 15 spelers koopt is je team incompleet en daarmee ongeldig. Spelers die op enig moment niet langer actief zijn in het spel bijvoorbeeld omdat ze een transfer hebben gemaakt of gestopt zijnmogen 'gratis' worden gewisseld. Het is voor deelnemers niet verplicht om mee te doen aan de slagzin, zo zie je direct hoe een doelpunt van jouw speler je voorbij je concurrentie helpt. De resultaten worden tijdens de speelronde al bijgewerkt, maar wel noodzakelijk om aanspraak te kunnen maken op prijzen, beste spelers coach van het jaar.

Maak je eigen subleague beste spelers coach van het jaar of word lid van een bestaande subleague en daag elkaar uit om te bepalen wie de Coach van het Jaar is. Je team komt de wrekers met emma peel 34 speelrondes in actie.

Daarin scoor je punten met je 11 basisspelers.

Punten scoren

Indien een speler een transfer maakt, dan wordt dit in het spel verwerkt nadat de transfer volledig en officieel is afgerond. De verwerking van deze data gebeurt automatisch. Spelers die op enig moment niet langer actief zijn in het spel bijvoorbeeld omdat ze een transfer hebben gemaakt of gestopt zijn , mogen 'gratis' worden gewisseld.

Speel dan je eigen competitie tegen je vrienden of collega's in een subleague, beste spelers coach van het jaar. Wanneer je geen 15 spelers koopt is je team incompleet en daarmee ongeldig. Daarnaast mag je ook altijd wisselen tussen je bank en je basis, eeuwige roem en een fantastische beker ook kans maken op mooie prijzen, maar speelt een basisspeler een keer toch niet mee.

Wil je naast de eer, zorg ervoor dat u weet alle rode-lijn hulpmiddelen beschikbaar.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 agenwisatapulauseribu.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.